avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Activitate kssz

Activitate kssz

Buna ziua tuturor!

Acum cateva zile am depus o cerere la ONRC pentru suspendare activitate la o firma unde sunt asociat, langa sotia.

Solutia a fost amanata din cauza ca: "Punctul de lucru din Municipiul *BLABLABLA* este expirat din 2023. În temeiul art. 106 alin. (1) din Legea nr. 265/2022, se solicită depunerea documentului care atestă prelungirea valabilității punctului de lucru."

Mentionez faptul ca noi nu am depus niciodata o cerere pentru inregistrare nici o punct de lucru. Ciudat este ca punctul de lucru la care refera ONRC, se afla si in alt oras.

Va rog sa ne recomandati ce pasi trebuie sa luam ca sa rezolvam acesata situatie.
Sa cerem o audiere de la ONRC sau trebuie sa depunem o cerere, sau exista o metoda de a afla cand si cine a depus cerere pentru inregistrare punct de lucru?

Multumim anticipat.
Buna ziua.
Locuiesc intrun bloc, la care acoperisul este de tip casa, adica grinzi, si tigle ceramice, care este intro stare FF proatsa...
Sa presupunem ca fiecare proprietar din bloc, are la dispozitie, vointa, si bani necesari pentru refacerea acoperisului (inlocuirea tiglelor ceramice cu nou nouti, plus si niste elemente de lemn daca este necesar, etc).
Nu vorbim despre termoizolatie, nici hidroizolatie, pur si simplu aruncam tiglele vechi, si punem noi (in principiu).
Exista vreo lege in vigoare, care nu ne lasa sa refacem acoperisul ? (avem intentia de a face toate documentatie necesara, inclusiv cerere autorizatie de constructie, facturi, etc etc...)
Va multumesc.