avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cerere la ONRC de suspendare activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cerere la ONRC de suspendare activitate

Buna ziua tuturor!

Acum cateva zile am depus o cerere la ONRC pentru suspendare activitate la o firma unde sunt asociat, langa sotia.

Solutia a fost amanata din cauza ca: "Punctul de lucru din Municipiul *BLABLABLA* este expirat din 2023. În temeiul art. 106 alin. (1) din Legea nr. 265/2022, se solicită depunerea documentului care atestă prelungirea valabilității punctului de lucru."

Mentionez faptul ca noi nu am depus niciodata o cerere pentru inregistrare nici o punct de lucru. Ciudat este ca punctul de lucru la care refera ONRC, se afla si in alt oras.

Va rog sa ne recomandati ce pasi trebuie sa luam ca sa rezolvam acesata situatie.
Sa cerem o audiere de la ONRC sau trebuie sa depunem o cerere, sau exista o metoda de a afla cand si cine a depus cerere pentru inregistrare punct de lucru?

Multumim anticipat.
Ultima modificare: Duminică, 28 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:34, 28 Ianuarie 2024
Da. Mergeți urgent la ei cu actele firmei și lămuriți situația.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen legea 265/2022 onrc. Nata88 Nata88 Buna ziua! As fi foarte recunoscatoare pentru cei care ma pot ajuta cu un raspuns.. Incerc la ONRC sa elimin din ACTUL Constitutiv anumite activitati ... (vezi toată discuția)
Dosar pentru infintare srl catalina.daniela catalina.daniela buna ziua,am facut un dosar oentru infintare srl si au aparut aceste obseratii:În baza art.106 alin. (1) din L.265/2022, amână cauza pentru a se respecta ... (vezi toată discuția)
Depunere cerere onrc MihaelaaC73 MihaelaaC73 Buna ziua, Cererea de modificare a obiectului principal de activitate precum si documentele in sustinerea acesteia pot fi depuse la oricare dintre oficiile ... (vezi toată discuția)