avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Activitate mariacrisss

Activitate mariacrisss

Bună ziua
Va rog frumos sa mi spuneți și mie dacă este corect la asociația de locatari

cheltuielile sa fie repartizate in functie de suprafata utila a apartamentului. și nu pe nr de persoane care locuiesc în apartament (ex plata pt intreținerea liftului)
Mulțumesc frumos!
Discuție Important
Bună ziua
Am pensie de invaliditate gr 3 și lucrez cu 4 ore ,și voiam sa va întreb după revizuire se mai duce decizia la casa de pensii dacă a rămas același grad?
Va mulțumesc!
Bună ziua
Dacă mai am câteva zile de CO ,dar vreau sa le mai păstrez,pot lua între timp 1,2 zile pe luna de CFP pt rezolvarea unor probleme?
Sunt pensionar de gradul 3
Cum se procedeaza?
Va mulțumesc!
Mulțumesc mult,zi frumoasă!

Cornel Vasile a scris:

Nu este corect, se va respecta prevederile c.c.m. .. in caz contrar, sesizati ITM-ul.

Va mulțumesc pt răspuns
În CCM după vârsta de 45 ani ai dreptul la 30 zile de CO, ,dar ei vor sa mi dea doar 20
E corect?

mariacrisss a scris:

Bună ziua
Va rog frumos sa mi spuneti dacă sunt pensionar gr 3 și lucrez cu jumătate de norma am dreptul la concediu de odihna integral sau mi l reduce la jumătate?

Bună ziua
Va rog frumos sa mi spuneti dacă sunt pensionar gr 3 și lucrez cu jumătate de norma am dreptul la concediu de odihna integral sau mi l reduce la jumătate?
Discuție Important!
Bună ziua
Dacă sunt la pensie de invaliditate gr 3 ,pot sa lucrez în zile de sărbători legale ?
Mulțumesc frumos!
Bună dimineata
Am scris titlul topicului important nu știu de ce a apărut asa
Eu sunt în pensie de invaliditate de gr 3 in urma unui neoplasm tot gr 3 și lucrez cu 4 ore
Am și certificat de handicap grav plătit de DGASPC pe 2 ani
Eu voiam sa întreb doar dacă se poate din sept sa treci la pensie de invaliditate gr 2 și sa lucrezi cu 4 ore fara sa intrerupi activitatea (,bineînțeles dacă medicul de expertiză schimba gradul)
Va mulțumesc frumos și mii de scuze!
Va mulțumesc frumos dar nu trebuia sa fiți asa dur la sfârșit
Eu chiar va apreciez foarte mult
A fost o simpla întrebare, ,
Zi frumoasa!!

Dapix a scris:

Depinde de cât de gravă vă e boala. Dacă boala de care suferiți e de gradul 3, n-aveți cum să cereți COMISIEI de expertiză medicală să vă treacă în gradul 2.
Oare de când dictează pacientul în ce grad de invaliditate să fie încadrat`?!

Mulțumesc frumos!