Buna ziua, in prima instanță sentința civilă a fost una favorabilă mie adică sa anulat pw .Motivația instanței pe scurt, proba biologică de sânge cu rezultat 0 primează in raport cu 0,04 valoare alcooltest( drager 7410). Poliția a făcut apel. In toate spetele găsite pe rețelele de socializare totul se oprește aici ,nu am găsit nici un comentariu despre ce sa întâmplat până la final adică hotărâre definitivă și irevocabilă. Credeți că cererea(apelul) politiei de anulare a sentinței de fond e posibil sa fie acceptată ? Vă mulțumesc anticipat.
Bună ziua.
Am fost oprit în trafic si testat cu aparatul etilotest cu un rezultat de 0,04 . Am cerut recoltare de sânge pentru că sunt taximetrist și doar ce coborâseră persoane care miroseau puternic a alcool. Mi-a fost reținut permisul, mi s-a dat dovadă, am platit proba la IML, dar nu mi s-a inmanat procesul verbal.
Problema este că au trecut cele 15 zile de valabilitate dovadă, rezultatul de la IML nu a venit, procesul verbal nu mi s-a inmanat și nu îmi mai pot desfășura activitatea.