avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Activitate Deyyy

Activitate Deyyy

„Hulea Ionuț-Marius” - Cabinet de Avocat a scris:

Bună ziua.

Mult a fost, puțin a mai rămas. Ați așteptat atâta timp, cu siguranță veți mai putea aștepta în jur de 2-3 luni, cu aproximație.
Având alături un avocat, ar fi mers treaba mai repede, însă puteți și acum să vă angajați un avocat pentru a vă redacta o cerere de urgentare sau, cel puțin, să mergeți la o consultație, să vi se spună care sunt demersurile pe care le aveți la îndemână.

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius

Ati avea o idee ce sanctiune as primi? Daca ati mai dat cumva de situatii de genul, mentionez ca victima a stat internata in jur de 2-3 saptamani, viteza legala, acvaplanare, iar accidentul a fost facut cand aveam 9/10 luni de la primitea permisului, adica in primul an de experienta. Multumesc.
Buna ziua, in urma cu 2 ani si 3 luni am avut un accident rutier cu victima ce se afla pe bancheta din spate, aceasta a ajuns la spital urmand o operatie, nedepunand plangere penala impotriva mea, iar eu am ramas cu dovada de 2 ani si 3 luni, iar la finalul lunii octombrie mi s-a trimis dosarul de la brigada rutiera la parchet si intrebarea mea este, cat dureaza ca judecatorul sa dea o decizie si sa se claseze dosarul pentru a primi ordonanta de clasare ca sa stiu daca imi va lua permisul sau nu, sau pentru cat timp? Multumesc.

Odată ce am făcut accident, mi s-a deschis dosar pentru vătămare din culpa, pentru asta sunt încă cercetat de aproximativ 1 an de zile si încă nu stiu cat o sa mai dureze si ce sancțiuni se vor dispune după clasarea acestuia, asta ma interesa cel mai mult, daca se va suspenda (NU m-ar afecta acest lucru) sau daca exista motive pentru anularea (ASTA M-AR AFECTA SI PENTRU CELELALTE CATEGORII PE CARE AS VREA SA LE IAU) acestuia atât timp cat persoana vătămată nu a depus nicio plângere penală împotriva mea. Mulțumesc frumos. @latka

ynocentta a scris:

In situatia mentionata,pentru reprezentarea si apararea intereselor dv ar trebui sa apelati la serviciile unui avocat care sa studieze documentele din dosar si sa decida startegia de reprezentare a intereselor dv

Mulțumesc pentru răspuns, dar nu sunt lămurit deloc din ce ați spus, astept răspunsuri din partea cunoscătorilor legii fiindcă din acest motiv sunt pe aceasta platforma, știam deja afirmațiile dumneavoastră. Mulțumesc frumos.
Buna seara, am 2 întrebări la care caut răspuns cu privire la partea rutieră.
1. In August 2022 am avut un accident, țin sa Menționez ca aveam mai putin de 1 an de experiența si a fost implicată o victima in accident, victima aflându-se pe bancheta din spate, mai departe ajungand la spital pentru îngrijiri medicale si rămânând pentru 2 săptămâni in spital pentru ca a fost ceva mai complicat, in momentul de față este perfect normala acea persoana recuperandu se după cele 2 săptămâni de spitalizare, iar din acea seara, mi a fost data o dovada de circulație pe care o reinnoiesc lunar, iar întrebarea este, cat va mai dura procesul sau ce sfat imi puteți da? Să-mi iau avocat ca sa continue procesul?
P.S: Persoana nu a depus nicio plângere penală

2. Acum, circulând cu dovada, pot da de o alta categorie de permis?

Mulțumesc frumos.