avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, in urma cu 2 ani si 3 luni am avut un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, in urma cu 2 ani si 3 luni am avut un accident rutier ...

Buna ziua, in urma cu 2 ani si 3 luni am avut un accident rutier cu victima ce se afla pe bancheta din spate, aceasta a ajuns la spital urmand o operatie, nedepunand plangere penala impotriva mea, iar eu am ramas cu dovada de 2 ani si 3 luni, iar la finalul lunii octombrie mi s-a trimis dosarul de la brigada rutiera la parchet si intrebarea mea este, cat dureaza ca judecatorul sa dea o decizie si sa se claseze dosarul pentru a primi ordonanta de clasare ca sa stiu daca imi va lua permisul sau nu, sau pentru cat timp? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Deyyy , utilizator 07:32, 15 Noiembrie 2024
~ Conținut șters la cerere ~

„Hulea Ionuț-Marius” - Cabinet de Avocat a scris:

Bună ziua.

Mult a fost, puțin a mai rămas. Ați așteptat atâta timp, cu siguranță veți mai putea aștepta în jur de 2-3 luni, cu aproximație.
Având alături un avocat, ar fi mers treaba mai repede, însă puteți și acum să vă angajați un avocat pentru a vă redacta o cerere de urgentare sau, cel puțin, să mergeți la o consultație, să vi se spună care sunt demersurile pe care le aveți la îndemână.

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius

Ati avea o idee ce sanctiune as primi? Daca ati mai dat cumva de situatii de genul, mentionez ca victima a stat internata in jur de 2-3 saptamani, viteza legala, acvaplanare, iar accidentul a fost facut cand aveam 9/10 luni de la primitea permisului, adica in primul an de experienta. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in urma cu 2 ani si 4 luni am avut un accident rutier ... andreas11 andreas11 Buna ziua, In urma cu 2 ani si 4 luni am avut un accident rutier in care am acvaplanat, iar o persoana de pe bancheta din spate s-a lovit, a ajuns la spital ... (vezi toată discuția)
Daune accident rutier Tolia Tolia Buna ziua. Un sfat din partea dv., daca se poate. Suntem parte civila intr-un proces cu o firma RCA, pentru obtinerea de despagubiri in urma unui accident ... (vezi toată discuția)
Accident mortal, motociclist 34 de ani Ionela Morar Ionela Morar Masina din fata motocicletei nu ii funcționau stopurile de frână iar fratele meu avea viteza, a franta brusc s-a dezechilibrat si a cazut pe contra sens , ... (vezi toată discuția)