avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, in urma cu 2 ani si 3 luni am avut un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, in urma cu 2 ani si 3 luni am avut un accident rutier ...

Buna ziua, in urma cu 2 ani si 3 luni am avut un accident rutier cu victima ce se afla pe bancheta din spate, aceasta a ajuns la spital urmand o operatie, nedepunand plangere penala impotriva mea, iar eu am ramas cu dovada de 2 ani si 3 luni, iar la finalul lunii octombrie mi s-a trimis dosarul de la brigada rutiera la parchet si intrebarea mea este, cat dureaza ca judecatorul sa dea o decizie si sa se claseze dosarul pentru a primi ordonanta de clasare ca sa stiu daca imi va lua permisul sau nu, sau pentru cat timp? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Accident in bucuresti cu victima. prelungirea dovezii. Mar1na Mar1na Buna ziua, Sunt din Ploiesti si am fost la Spital cu baietelul meu de 8 ani, iar cand ne intorceam spre casa, in intersectie am iesit la vizibilitate ... (vezi toată discuția)
Procedura prelungire dovada circulatie biztza biztza pe 22-02-2011 am avut un accident rutier cu victima.s-adeschis dosar penal in urma caruia mi s-a retinut permisul si s-a eliberat dovada de 15 zile.joi ... (vezi toată discuția)