avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, In urma cu 2 ani si 4 luni am avut un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, In urma cu 2 ani si 4 luni am avut un accident rutier ...

Buna ziua,

In urma cu 2 ani si 4 luni am avut un accident rutier in care am acvaplanat, iar o persoana de pe bancheta din spate s-a lovit, a ajuns la spital si a avut nevoie de ingrijiri medicale in jur de 2-3 saptamani, aceasta nu a depus plangere penala, iar acum aproximativ 5 zile, mi-a ajuns ordonanta de clasare de la Parchet, intrucat lipseste plangerea penala inlatura si raspunderea penala, iar, eu as vrea sa stiu cam cat ar mai dura procesul de a se solutiona dosarul penal, mai ales ca a dispus clasarea dosarului si judecatorul.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in urma cu 2 ani si 3 luni am avut un accident rutier ... Deyyy Deyyy Buna ziua, in urma cu 2 ani si 3 luni am avut un accident rutier cu victima ce se afla pe bancheta din spate, aceasta a ajuns la spital urmand o operatie, ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am 2 întrebări la care caut răspuns cu privire ... Deyyy Deyyy Buna seara, am 2 întrebări la care caut răspuns cu privire la partea rutieră. 1. In August 2022 am avut un accident, țin sa Menționez ca aveam mai putin ... (vezi toată discuția)
Solutionare dosar penal acceident rutier fara victime Robertipopa Robertipopa Buna ziua. La inceputul lunii Decembrie, anul 2016, am avut un accident rutier. Nu am acordat prioritate si un alt conducator a intrat in mine, pe scurt sunt ... (vezi toată discuția)