avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Accident mortal, motociclist 34 de ani
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Accident mortal, motociclist 34 de ani

Masina din fata motocicletei nu ii funcționau stopurile de frână iar fratele meu avea viteza, a franta brusc s-a dezechilibrat si a cazut pe contra sens , iar masina ce venea din sens de mers cu mare viteză l-a prins din plin ,a murit pe loc .
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 16:23, 15 Iunie 2019
Bună seara.
Situația este destul de complexă, motiv pentru care v-aș sfătui să angajați un avocat.
Întâmplarea face că lucrez în acest domeniu, de 3 ani și 6 luni, colaborând cu o societate de avocatură care are ca activitate (95%) obținerea de despăgubiri din accidente rutiere grave și foarte grave.
În cadrul dosarului penal ce s-a constituit, se vor administra o serie de probe, cea mai importantă fiind expertiza tehnică auto, care va trebui să lămurească împrejurările producerii accidentului.
Dacă doriți lămuriri ori sfaturi cât mai complete și corecte, vă stau la dispoziție.
Cu stimă, Av. Hulea Ionuț-Marius.
Ati uitat sa puneti intrebarea.
Evenimentul rutier se cerceteaza de catre politia rutiera si parchet. Cel mai probabil se va dispune efectuarea unei expertize tehnice judiciare in specializarea auto.
A avut loc o coliziune între motocicletă și autoturismul din față?. Există vreo probă care să dovedească că lămpile stop ale autoturismului nu erau funcționale (ambele lămpi)? Situația este complexă. Va trebui să apelați la pofesionisti.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu un tir care nu a păstrat distanța și m-a lovit când voiam să fac stânga pe linie continuă: este culpă comună, cum s-a stabilit la poliție? Cristimarin25 Cristimarin25 Acum aproximativ 2 luni si ceva am fost lovit de un tir care nu a păstrat distanța si avea destulă viteza Eu am fost transportat la spital cu un hematom ... (vezi toată discuția)
Accident groapa nesemnalizata slayer1971 slayer1971 Ieri, seara dupa ce a plouat torential in Bucuresti, veneam de la jasajul Lujerului, spre Crangasi. pe Virtutii. Circulam pe prima banda, carosabil umed si ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie politie accident usor alinbarbulescu alinbarbulescu Buna Ziua Am fost implicat intr-un accident usor cu un trolebuz. Pe scurt, mergand pe strasa Witing (face legatura intre Gara de Nord si Calea Plevnei) care ... (vezi toată discuția)