Despre modificarea salarială . Nu este specificată deloc această informație . Scrie doar ca preiau noua funcție dar nu și salariul pe care l-am stabilit.
Bună ziua, am preluat de câteva luni un nou post în cadrul aceleiași companii și care conține o mărire de salariu. Ei bine , angajatorul meu mi-a înmânat un act adițional de schimbare al postului însă pe care nu se specifică nimic legat de această mărire . I-am comunicat ca vreau sa se specifice acest aspect. De la HR am primit AA cu ceea ce am cerut fara sa fie semnat de manager , i-am spus HR-ului ca nu voi semna pana nu semnează managerul și i-am dat AA înapoi la semnat . A venit după ceva timp înapoi la mine și mi-a comunicat ca managerul nu a vrut să semneze ce am solicitat pt ca nu înțelege ce s-a întâmplat . Este legal ca un AA să nu conțină această informație importantă ?mi s-a comunicat ca este o regulă interna ( mă îndoiesc )pentru ca eu înțeleg ca se aștepta ca eu să semnez acel document bazându-mă pe vorbe și promisiuni . Mulțumesc
Eu sunt doar o asistenta . Iar managerul meu spune ca nu are contract de munca ci doar de colaborator cu societatea si ca nu poate semna . Poate semna daca este colaborator sau trebuie sa delege pe cineva tot pe post de conducere cu contract de munca ?