avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna ziua. Șeful meu îmi cere sa semnez eu fisele de ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna ziua. Șeful meu îmi cere sa semnez eu fisele de SSM si ...

Buna ziua. Șeful meu îmi cere sa semnez eu fisele de SSM si PSI la persoana care a verificat instruirea . Este legal asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Hellen999 , utilizator 16:28, 13 Iulie 2023
Verificarea instruirii se face de catre conducatorul locului de munca, sub semnatura.
Dvs, aveti decizie de conducator de loc de munca ?
Eu sunt doar o asistenta . Iar managerul meu spune ca nu are contract de munca ci doar de colaborator cu societatea si ca nu poate semna . Poate semna daca este colaborator sau trebuie sa delege pe cineva tot pe post de conducere cu contract de munca ?
Ultima modificare: Miercuri, 12 Iulie 2023
Hellen999, utilizator
Legislatia este clara - conducatorul locului de munca semneaza fisele de instruire la verificare. Angajatorul sa desemneze pein decizie conducatorii locurilor de munca.
Mulțumesc pentru răspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,sunt angajata noua in domeniul ssm/su..si as avea cateva ... Catal!naa1998 Catal!naa1998 Buna ziua,sunt angajata noua in domeniul SSM/SU..Si as avea cateva intrebari legate de semnaturi.Eu am cursul de inspector SSM si cadru tehnic PSI.La ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, avem o situatie deosebita: compartimentul achizitii ... dutun dutun Bună ziua, Avem o situatie deosebita: Compartimentul achizitii regionale are șeful direct la sediul central și persoanele din subordine sunt la Directiile ... (vezi toată discuția)
Servicii ssm si psi Tatu M Tatu M Buna ziua, avem in institutie serviciu extern de SSM si PSI si va rog sa ma lamuriti in legatura cu semnaturile de pe Fisele individuale de instruire SSM si ... (vezi toată discuția)