avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Activitate Eram

Activitate Eram

Autoritățile locale ne-au transmis verbal ca racordarile pot avea loc după finalizarea lucrărilor drumului,ei avand doar piatra pusa si nu era o problema sa achitam remedierea.Iar acum nu doresc sa ne lase sa facem subtraversarea,menționând ca trebuie sa așteptăm 5 ani pentru ca este în garanție.Mi se pare bătaie de joc. Ceea ce mi-ați menționat dumneavoastră referitor la firme autorizate,asta doream sa și facem sa nu afecteze nici traficul,nici asfaltul. Nici nu știu cum sa procedam....
Bună ziua! Doresc sa fac o subtraversare ,dar drumul doar ce a fost turnat și are garanție 5 ani. Eu m-am apucat deja de construit,am primit autorizația cu câteva săptămâni înainte sa toarne.Cei de la primărie și asfalt nu vor sa își dea acordul pentru subtraversare,cum procedez? Doar nu o sa aștept 5 ani pana iese drumul din garanție pentru a-mi trage utilitati.Multumesc frumos!
Bună ziua! Doresc sa fac o subtraversare pentru curent, dar drumul doar ce a fost făcut pe fonduri și are garanție 5 ani. Cei de la primărie și asfalt nu vor sa-si dea acordul.Am incercat sa discut cu cei de la primarie sa il fac inainte de a se turna si mi-au zis ca nu este problema,ca se face subtraversare dupa ce toarna,dar acum mi-au zis ca nu se poate pentru ca pierd bani. Autorizatia de constructie mi-a fost eliberata cu cateva saptamani inainte de a face drumul. Cum procedez în acest caz?