Bună ziua! Doresc sa fac o subtraversare ,dar drumul doar ce a fost turnat și are garanție 5 ani. Eu m-am apucat deja de construit,am primit autorizația cu câteva săptămâni înainte sa toarne.Cei de la primărie și asfalt nu vor sa își dea acordul pentru subtraversare,cum procedez? Doar nu o sa aștept 5 ani pana iese drumul din garanție pentru a-mi trage utilitati.Multumesc frumos!
Autoritățile locale ne-au transmis verbal ca racordarile pot avea loc după finalizarea lucrărilor drumului,ei avand doar piatra pusa si nu era o problema sa achitam remedierea.Iar acum nu doresc sa ne lase sa facem subtraversarea,menționând ca trebuie sa așteptăm 5 ani pentru ca este în garanție.Mi se pare bătaie de joc. Ceea ce mi-ați menționat dumneavoastră referitor la firme autorizate,asta doream sa și facem sa nu afecteze nici traficul,nici asfaltul. Nici nu știu cum sa procedam....
Alta solutie nu vad decat o discutie cu primarul in care ii spuneti ca fie gasiti o solutie de comun acord, fie mergeti si faceti cazul public ( presa, postare pe facebook...). Ar fi un titlu interesant "Locuitorul trebuie sa astepte 5 ani iesirea din garantie a drumului pentru a putea beneficia de utilitati".
Alta solutie eu nu vad dar mai asteptati si alte raspunsuri.
Dar sa fiti constient ca dupa asta nu o sa fiti bine vazut de primar, sa va asteptati la piedici... dar mai mult ca sigur o sa aveti utilitati.