avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Doresc sa fac o subtraversare pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Doresc sa fac o subtraversare pentru curent, dar ...

Bună ziua! Doresc sa fac o subtraversare pentru curent, dar drumul doar ce a fost făcut pe fonduri și are garanție 5 ani. Cei de la primărie și asfalt nu vor sa-si dea acordul.Am incercat sa discut cu cei de la primarie sa il fac inainte de a se turna si mi-au zis ca nu este problema,ca se face subtraversare dupa ce toarna,dar acum mi-au zis ca nu se poate pentru ca pierd bani. Autorizatia de constructie mi-a fost eliberata cu cateva saptamani inainte de a face drumul. Cum procedez în acest caz?
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 09:41, 14 Iulie 2023
sapati tunel, nu sant

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! doresc sa fac o subtraversare ,dar drumul doar ce ... Eram Eram Bună ziua! Doresc sa fac o subtraversare ,dar drumul doar ce a fost turnat și are garanție 5 ani. Eu m-am apucat deja de construit,am primit autorizația cu ... (vezi toată discuția)
Sapatura pentru bransare electicitate ralu.fox ralu.fox buna seara, va rog frumos, am si eu nevoie de ajutor pentru a intelege mai bine ce drepturi si obligatii am ca nou proprietar de casa pe pamant. Am ... (vezi toată discuția)
Ma poate obliga sa semnez ca sa-si faca balcon la parter, sub apartamentul meu? gurita1809 gurita1809 Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje, proprietate personala, la etajul 1. Vecinul de la etajul 2, de deasupra apartamentului meu, a cumparat in urma cu ... (vezi toată discuția)