avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Disputa cu primaria.
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Disputa cu primaria.

Acum 3 ani sa inceput asfaltarea stazii mele (in sfarsit). Sau efectuat lucrarile necesare dupa care sa turnat primul strat de asfalt. Urma ca dupa o perioada sa vina si cu al doilea strat (cel de uzura), lucru care nu sa mai intamplat. Dintr-o discutie cu un fost consilier aflu ca in acte, strada mea are al doilea strat turnat. Total neadevarat! Primarul si vicele (aceiasi de acum 3 ani) refuza sa vorbeasca despre acest subiect.
Cum as putea sa-l determin pe dn. Primar sa-mi raspunda oficial si documentat la acest lucru?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:49, 21 Februarie 2017
Sesizati primaria, in scris, cu nr. de inregistrare/ data asupra aspectului prezentat in discutie.
In termen de 30 de zile primaria are obligatia sa va raspunda in scris conform prevederilor OG nr. 27/ 2002 art.8 aprobata prin Legea nr. 233/ 2002.
Daca nu primiti raspuns puteti sesiza instanta de contencios administrativ cu respectarea prevederilor Legii nr. 544/ 2004
Ok. Sesizez primaria ca ce?? Ca am o "banuiala" ca in scripte este trecut ceva si pe teren este altceva? In conditiile in care primarul este implicat in poveste ? Detaliati-mi ceva mai mult, va rog!
Ultima modificare: Marți, 21 Februarie 2017
RomeoSenior, utilizator
Daca doar banuiti ceva, se poate interpreta ca o calomnie.
Orice element care va sustine punctul de vedere poate fi mentionat in sesizare. De expl. puteti mentiona grosimea stratului de asfalt, pe marginile drumului putandu-se observa daca au fost puse mai multe straturi/ suprapunerea straturilor de asfalt. Puteti lua legatura cu un expert tehnic judicar in specialitatea ctii. drumuri care sa efectueze o expertiza. Respectiva expertiza poate fi utila intr-o eventuala deschidere de actiune in instanta civila.
Daca aveti vecini si ii convingeti sa semneze sesizarea alaturi de dvs. si eventual sa sustina si in instanta, puteti avea castig de cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amplasare gater gabi_sandru2008 gabi_sandru2008 Buna ziua! As dori sa stiu daca amplasarea unui gater intr-un spatiu inconjurat de multe locuinte este legala? Iar daca nu,care este legea ce interzice acest ... (vezi toată discuția)
Probleme umiditate aprtament la bloc / raspunderea constructorului Adela12345 Adela12345 Buna ziua in situatia in care constructorul sustine ca nu are nicio vina si ca el a respectat proiectul (chiar daca sunt mai multe apartamente din blcourile ... (vezi toată discuția)
Lucrari efectuate fara instiintarea/acordul proprietarului bcory bcory Buna seara. Incerc sa expun speta: - posesor al unui teren intravilan (carte funciara si intabulat.), teren care a suferit o serie de lucrari: defrisare ... (vezi toată discuția)