Acum 3 ani sa inceput asfaltarea stazii mele (in sfarsit). Sau efectuat lucrarile necesare dupa care sa turnat primul strat de asfalt. Urma ca dupa o perioada sa vina si cu al doilea strat (cel de uzura), lucru care nu sa mai intamplat. Dintr-o discutie cu un fost consilier aflu ca in acte, strada mea are al doilea strat turnat. Total neadevarat! Primarul si vicele (aceiasi de acum 3 ani) refuza sa vorbeasca despre acest subiect.
Cum as putea sa-l determin pe dn. Primar sa-mi raspunda oficial si documentat la acest lucru?
Sesizati primaria, in scris, cu nr. de inregistrare/ data asupra aspectului prezentat in discutie.
In termen de 30 de zile primaria are obligatia sa va raspunda in scris conform prevederilor OG nr. 27/ 2002 art.8 aprobata prin Legea nr. 233/ 2002.
Daca nu primiti raspuns puteti sesiza instanta de contencios administrativ cu respectarea prevederilor Legii nr. 544/ 2004
Ok. Sesizez primaria ca ce?? Ca am o "banuiala" ca in scripte este trecut ceva si pe teren este altceva? In conditiile in care primarul este implicat in poveste ? Detaliati-mi ceva mai mult, va rog!
Daca doar banuiti ceva, se poate interpreta ca o calomnie.
Orice element care va sustine punctul de vedere poate fi mentionat in sesizare. De expl. puteti mentiona grosimea stratului de asfalt, pe marginile drumului putandu-se observa daca au fost puse mai multe straturi/ suprapunerea straturilor de asfalt. Puteti lua legatura cu un expert tehnic judicar in specialitatea ctii. drumuri care sa efectueze o expertiza. Respectiva expertiza poate fi utila intr-o eventuala deschidere de actiune in instanta civila.
Daca aveti vecini si ii convingeti sa semneze sesizarea alaturi de dvs. si eventual sa sustina si in instanta, puteti avea castig de cauza.