Buna seara.
Mi-au fost luate pozele copilului minor de numai 2 luni de către un fost partener și a făcut videoclipuri cu copilul și însușind că este copilul său, dar copilul este recunoscut de tatăl lui mai exact soțul meu legal, copilul menționez că are certificat de naștere pe numele soțului. Vă rog frumos sa îmi spuneți ce aș putea face legal, că verbal nu am putut să ne înțelegem cu el să șteargă clipurile video. Vă mulțumesc pentru eventualele răspunsuri
Bună seara, viitoare mea sotie este gravida cu un fost partener care a avut o relație conjugală de aproximativ 5 luni timp în care a rămas gravidă iar fost partener cât și familia lui ia tot cerut să avorteze fapt pentru care ea a ales sa se despartă de el, este gravida in luna a 7 a iar luna viitoare urmează să ne cununăm pentru a putea recunoaște copilul eu. Problema fiind că tatăl biologic acum vrea să își recunoască copilul. Ce se întâmplă dacă copilul va fi trecut pe numele meu ? Există posibilitatea să mă șteargă pe mine de pe certificatul de naștere și să fie el trecut că tată? Vă rog frumos daca se pot da niste răspunsuri decente,fara jigniri sau alte vorbe urate. Vă mulțumesc pentru amabilitatea!