avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Mi-au fost luate pozele copilului minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mi-au fost luate pozele copilului minor

Buna seara.
Mi-au fost luate pozele copilului minor de numai 2 luni de către un fost partener și a făcut videoclipuri cu copilul și însușind că este copilul său, dar copilul este recunoscut de tatăl lui mai exact soțul meu legal, copilul menționez că are certificat de naștere pe numele soțului. Vă rog frumos sa îmi spuneți ce aș putea face legal, că verbal nu am putut să ne înțelegem cu el să șteargă clipurile video. Vă mulțumesc pentru eventualele răspunsuri
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:37, 5 Decembrie 2023
Legal, legal...dar va conta la final ca e tatăl biologic.
Acum, mergeti la politie, daca nu rezolvati nimic, va trebui sa il dati in judecata sa dea jos filmele și sa va dea pozele inapoi.
Apropo, cum a ajuns sa ca ia pozele?
Chiar dacă tagaduieste paternitatea și va deveni tata in acte și va avea drept de vizita, va trebuie sa păstreze niște limite.
Cine a luat pozele nu este tatal copilului.

gi-jane2 a scris:

Legal, legal...dar va conta la final ca e tatăl biologic.
Acum, mergeti la politie, daca nu rezolvati nimic, va trebui sa il dati in judecata sa dea jos filmele și sa va dea pozele inapoi.
Apropo, cum a ajuns sa ca ia pozele?
Chiar dacă tagaduieste paternitatea și va deveni tata in acte și va avea drept de vizita, va trebuie sa păstreze niște limite.

e... ba da. Nu in acte, ci tata biologic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere copil macoal macoal buna ziua! povestea e simpla...o femeie ,casatorita, dar separata de sotul ei de vreo doi ani,a dat nastere unui copil cu un alt barbat cu care traieste si ... (vezi toată discuția)
Rectificare nume pe certificat de nastere nicoletabudai nicoletabudai Domnul IAB este trecut ca tata in certificatul de nastere al minorului AD, desi la data nasterii pruncului acesta este divortat de mama copilului. Divortul s-a ... (vezi toată discuția)
Bună seara, viitoare mea sotie este gravida cu un fost partener ... Georgesiysa Georgesiysa Bună seara, viitoare mea sotie este gravida cu un fost partener care a avut o relație conjugală de aproximativ 5 luni timp în care a rămas gravidă iar ... (vezi toată discuția)