avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Activitate Adriana_22

Activitate Adriana_22

Buna ziua! As dori sa depun anulez un pv prin care mi-a fost suspendat permisul de conducere timp de 60 de zile, menționez că încă sunt in cele 15 zile de valabilitate a dovezii. Mă poate ajuta cineva cu reprezentarea în instanță pentru contestarea deciziei? Mulțumesc frumos.
Buna ziua! In cursul zilei de ieri mi-a fost suspendat permisul pentru o perioadă de 60 de zile pentru neacordare prioritate în sens giratoriu, drum cu doua benzi pe sens. Mentionez asta pentru că circulam pe banda din exterior. Înțeleg că amenda ar fi fost de 1500 lei însă pentru asta am primit doar avertisment. As putea contesta decizia de suspendare permis și eventual achitarea amenzii in schimbul permisului. Mă interesează dacă credeți că aș avea câștig de cauză în instanță într-o astfel de situație. Mulțumesc frumos.
Angajatorul meu a decis sa ofere beneficiul de 1500 ron/angajat pentru educatie timpurie. din pacate una din conditiile mentionate de ei este ca institutia de invatamant sa fie acreditata (sa apara in SIIR). Centrul educational unde este fetita mea din pacate inca nu are acreditarea. Aceasta conditie este din lege, sau e suplimentara impusa punctual de angajatorul meu? Multumesc.