avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajatorul meu a decis sa ofere beneficiul de 1500 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajatorul meu a decis sa ofere beneficiul de 1500 ron/angajat ...

Angajatorul meu a decis sa ofere beneficiul de 1500 ron/angajat pentru educatie timpurie. din pacate una din conditiile mentionate de ei este ca institutia de invatamant sa fie acreditata (sa apara in SIIR). Centrul educational unde este fetita mea din pacate inca nu are acreditarea. Aceasta conditie este din lege, sau e suplimentara impusa punctual de angajatorul meu? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:22, 6 Februarie 2024
Nu trebuie sa fie in SIIR , ci acreditata... se mentioneaza unități de educație timpurie, potrivit legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitatea centrelor educationale IuliaDumitrache IuliaDumitrache Buna ziua, In ce masura este legala functionarea \"centrelor educationale\" (gradinite) care nu au autorizatie de la ARACIP. De vreme ce nu este ... (vezi toată discuția)
Buna seara, as dori o lămurire asupra legii privind codul fiscal, ... gabriel32 gabriel32 Buna seara, As dori o lămurire asupra legii privind codul fiscal, articolul 25, conform căruia angajatorul poate deconta 1500 de lei din taxele aferente ... (vezi toată discuția)
Legea 239/2020 mari18ro mari18ro Buna seara! Recent am înțeles ca s-a aprobat legea 239/2020. Îmi puteți da mai multe detalii despre aceasta? Multumesc! (vezi toată discuția)