avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1845 soluții astăzi
Forum Activitate MarinD

Activitate MarinD

Răspuns la discuția Pensie alimentara la 18 ani
Cum pot sa aflu unde lucreaza si ce venituri realizeaza tatal meu? Daca am o sora de 12 ani si primeste si ea pensie alimentara, tatal meu se poate declara fara venit ca sa nu-mi mai plateasca mie dupa 18 ani?Daca ii plateste ei in continuare, poate sa nu-mi mai plateasca mie? Va intreb pt ca el lucreaza la mai multe firme dar nu stiu exact la care si ce functii are la ele.
Multumesc
Răspuns la discuția Pensie alimentara la 18 ani
Va multumesc mult, ma puteti ajuta si cu un model de cerere?Am nevoie de avocat sau pot depune singur cererea?
Buna ziua,
Luna viitoare voi implini 18 ani si sunt elev in cls a XI-a. Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez pt a-mi prelungi pensia alimentara si daca am nevoie de avocat pt ca mama are un venit f mic si as vrea s-o scutesc de o cheltuiala.
Va multumesc
Răspuns la discuția Somaj
Multumesc, credeam ca am calculat gresit. Va multumesc
Răspuns la discuția Somaj
Va multumesc pt raspunsuri.As mai avea o nelamurire:D cum se calculeaza cei 7% ?Daca venitul pe ultimile 12 luni a fost de 900 RON lunar.
Cu stima, Dorin
Răspuns la discuția Somaj
Multumesc mult pt lamuriri.Eu am o vechime de 19 ani de munca. Acei 7% se adauga la cei 75 %?
Discuție Somaj
Va rog sa-mi spuneti ajutorul de somaj ce procent se plateste si din ce ( din salariul min pe economie sau din salariul de baza al angajatului din care s-a oprit somajul)?
Multumesc
Răspuns la discuția Ajutorul de somaj
Multumesc mult pt detalii.
Cu stima
Răspuns la discuția Ajutorul de somaj
Da, contractul mi-a fost desfacut din alte motive , nu cele ale salariatului( banuiesc o reducere de personal sau desfiintarea societatii).
Multumesc mult pt raspuns
Va rog sa-mi spuneti daca sunt PFA si am fost concediat de la locul de munca , pot beneficia de ajutorul de somaj pana imi gasesc alt loc de munca?
Multumesc