avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Activitate instalato

Activitate instalato

Inteleg ca in afara de niste bani (cati or fi din ajutorul de handicap?) matusa nu mai avea alte bunuri. Toti fratii vor imparti acei bani. In locul fratilor decedati vin copiii lor.
Pentru proprietatea mostenita de la bunici (eu asa inteleg) s-a facut succesiunea? Daca nu, trebuie facuta. Toti fratii, inclusiv matusa.
Solutia, singura solutie, este sa va prezentati la un notariat (in localitatea unde a locuit si decedat matusa) pentru deschiderea succesiunii. Notarul va va spune exact ce este de facut, de ce acte este nevoie pentru a mosteni ce are.
Răspuns la discuția Adresa fundație
Fundatia mai exista? Daca da, trebuie sa-i gasiti adresa pe internet.
Mergeti si la... cei ce au emis impunerea, Cu CI dovada ca dumneavoastra locuiti acolo si ca fundatia nu mai exista la acea adresa.

Ana-maria11 a scris:

A constatat ca de la tevile de scurgere ce vin din apartamentul meu curge apa. (vecinul) imi permite sa intru in locuinta decat dupa ora 19.00, ora la care niciun instalator nu lucreaza.

Explicati-i scurt ca daca nu va da un timp decent (cand oricum are muncitori in apartament) apa ii va curge mereu si nu va putea avea pretentii la despagubiri.