avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Activitate krystyana84

Activitate krystyana84

Multumesc frumos. Week-end placut!
Buna seara. Detin un blog pe care obisnuiam sa ofer premii constand in produse(cu valoare mica spre foarte mica) cititorilor. Astazi dau peste un articol in care citesc asta "Modelele de concurs pe care le foloseam până acum pe site, adică răspunzi cerinței și tragem la sorți X premii din numărul de participanți nu mai este un tip de concurs liber. Cât timp este pusă la încercarea soarta și norocul, atunci este nevoie de aviz de organizare de la ONJN. Orice altă modalitate de stabilire a câștigătorilor nu îi privește pe ei."

Intrebarea mea este daca e legal sa organizez astfel de concursuri pe blog. Premiile sunt de tipul o crema, o carte...etc.

Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Promovare joc de noroc pe blog
Multumesc.
Buna ziua. Imi cer scuze daca problema mea s-a mai discutat pe undeva dar eu nu am gasit. Problema sta asa: am un blog si mi s-a propus sa scriu un articol despre un joc de noroc de tipul 6/49 joc ce se desfasoara in agentiile publicbet. Stiu ca nu am voie sa promovez jocuri de noroc ce se desfasoara online(neacreditate in Romania), de tip cazino si chestii de genul acesta, fiind ilegal in Romania. Insa nu stiu daca pentru o firma mare cu atatea agentii in tara am voie sa promovez acest joc fara a ma trezi cu amenzi sau alte sanctiuni. Multumesc anticipat.