avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Activitate Ion.Me

Activitate Ion.Me

Buna ziua tuturor! Doresc sa achizitionez un apartament, la gri, direct de la dezvoltator. Cladirea nu are receptia facuta iar dezvoltatorul doreste plata integrala , in avans, pentru apartament. Cum se procedeaza in aceate situatii? Se poate inscrie in CF ceva la antecontract? Apreciez orice sfat/ sugestie relevanta. Va multumesc anticipat!
Buna ziua ! Este posibil ca un cetatean strain , NON- UE , sa benefiecieze de tva de 9% la cumpararea a 2 apartamente de la dezvoltator roman, in Romania?
Buna ziua! Un cetatean strain NON UE, persoana fizica, poate beneficia in Romania de TVA 9% , la achizitionarea a doua apartamente direct de la dezvoltator? Multumesc anticipat !!!
Buna ziua tuturor! Unde as putea gasi cele mai noi si relevante informatii despre regulamentul in ceea ce priveste spatiul pentru un cabinet stomatologic? Care sunt cerintele, cand vorbim strict de spatiul in care se va desfasura activitatea? E necesar sa fie doar spatiu comercial, la parter, cu tavan minim 3 metri? Nu stiu spre ce fel de spatiu sa ma orientez si nu as dori probleme dupa. Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dvs!
O agentie imobiliara ofera contract de munca pentru jobul de agent imobiliar- full time ( 8h/zi in birou), insa, fara plata salariului lunar, ci doar a unui comision, in cazul unei tranzactii imobiliare realizata de agent. Vi se pare echitabil sau de evitat semnarea unui asemenea contract de munca? Ce solutii exista ca o persoana fizica sa lucreze pentru o agentie imobiliara, legal,in conditiile in care nu are un PFA? Multumesc.