avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Activitate Miahela777

Activitate Miahela777

Va mulțumesc...tocmai ca nu au vrut sa o tina..gen nici nu au băgați în seama..chiar dacă a fost adusa cu ambulanta și politie...iar la medicul de familie sau psihiatru nu vrea sub nici o forma sa meargă pt ca ea spune ca este sănătoasă
Buna seara...cum pot solicita o internare involuntara pt mama care suferă de schizofrenie paranoica de 20 de ani....au dus-o politia la sp obregiq după care după o zi iau dat drumul acasă...a fost dusa de politie pt își bătea mama...și tot nu a fost luat în considerare...nu au ținuto nici cel puțin sa o amelioreze...pt ca ea a refuzat internarea....pai nu e clar dc nu judeca ca refuza internarea......boala își schimba starea....totuși o adusese politia..era un caz f grav...ca sia bătut mama...și nu au luat în considerare....as dori sa o înternez involuntar pana se ameliorareaza...nu ia tratament..nu conștientizează boala...mama ei sta cu frică...va mulțumesc
Bună ziua, am o rugăminte: Mama mea suferă de schizofrenie paranoica cronica. Are interdicție de la.tribunal la mama ei ca a bătut-o, a dus-o politia la spital sa o interneze. .Au internat-o o zi și i-au dat drumul acasă ca ea a refuzat internarea.
Cum e posibil asa ceva nu știu, logic ca refuza internarea dacă nu judeca și nu conștientizează boala, nu ia tratament... Eu as vrea sa o interneze dar nu pt o zi. o zi nici o raceala nu trece dar o boala psihică cronica. Sau sa-i dea tratament obligatoriu, este o injecție pe luna sau la 2 sapt, depinde ce ar trebui sa-i oblige pe acesti pacienții sa o facă dc nu iau tratamentul.
Exista o procedura obligatorie în care sa facă ea injectia sau internarea pana este ameliorata ?

(editat: nu mai puneți puncte de suspensie fără rost, faceți textul foarte greu de citit)