avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, am o rugăminte: Mama mea suferă de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, am o rugăminte: Mama mea suferă de schizofrenie ...

Bună ziua, am o rugăminte: Mama mea suferă de schizofrenie paranoica cronica. Are interdicție de la.tribunal la mama ei ca a bătut-o, a dus-o politia la spital sa o interneze. .Au internat-o o zi și i-au dat drumul acasă ca ea a refuzat internarea.
Cum e posibil asa ceva nu știu, logic ca refuza internarea dacă nu judeca și nu conștientizează boala, nu ia tratament... Eu as vrea sa o interneze dar nu pt o zi. o zi nici o raceala nu trece dar o boala psihică cronica. Sau sa-i dea tratament obligatoriu, este o injecție pe luna sau la 2 sapt, depinde ce ar trebui sa-i oblige pe acesti pacienții sa o facă dc nu iau tratamentul.
Exista o procedura obligatorie în care sa facă ea injectia sau internarea pana este ameliorata ?

(editat: nu mai puneți puncte de suspensie fără rost, faceți textul foarte greu de citit)
Ultima modificare: Marți, 8 August 2023
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Buna searan cum pot solicita o internare nevoluntara pt mama ... Miahela777 Miahela777 Buna seara...cum pot solicita o internare involuntara pt mama care suferă de schizofrenie paranoica de 20 de ani....au dus-o politia la sp obregiq după care ... (vezi toată discuția)
Bolnav de schizofrenie refuză să-și ia tratamentul. este legal să i se administreze cu forța? Nadia9 Nadia9 Bună ziua, mama mea are schizofrenie și ea nu acepta ca este bolnava și nu-și mai ia tratamentul de când a fost internata forțat acum 4 ani. Am vrea sa ... (vezi toată discuția)
Internare bolnav cronic schizofrenie Mihaita Avram Mihaita Avram Sora mea a fost diagnisticata din anul 2002 cu schizofrenie paranoida si a fost internata de multe ori pentru cateva saptamani in diferite spitale de ... (vezi toată discuția)