avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna searan cum pot solicita o internare nevoluntara ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna searan cum pot solicita o internare nevoluntara pt mama ...

Buna seara...cum pot solicita o internare involuntara pt mama care suferă de schizofrenie paranoica de 20 de ani....au dus-o politia la sp obregiq după care după o zi iau dat drumul acasă...a fost dusa de politie pt își bătea mama...și tot nu a fost luat în considerare...nu au ținuto nici cel puțin sa o amelioreze...pt ca ea a refuzat internarea....pai nu e clar dc nu judeca ca refuza internarea......boala își schimba starea....totuși o adusese politia..era un caz f grav...ca sia bătut mama...și nu au luat în considerare....as dori sa o înternez involuntar pana se ameliorareaza...nu ia tratament..nu conștientizează boala...mama ei sta cu frică...va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Miahela777 , utilizator 16:06, 13 August 2023
Cititi cu atentie ce v-am pus in linkuri. Mama are medic de familie sau psihiatru?
Cerere pt internarea nevoluntara puteti face si dvs, dar cred ca mai bine o recomanda medicul psihiatru.
Odata ce a fost luata cu.ambulanta, trebuia oprita acolo, se fqcea comisie si o internau provizoriu pana ce instanta se pronunta, dar prefera sa nu isi bata capul, apoi se mira ca sunt cercetați pt neglienta.

[ link extern ]
[ link extern ] /
Ultima modificare: Duminică, 13 August 2023
gi-jane2, moderator
Va mulțumesc...tocmai ca nu au vrut sa o tina..gen nici nu au băgați în seama..chiar dacă a fost adusa cu ambulanta și politie...iar la medicul de familie sau psihiatru nu vrea sub nici o forma sa meargă pt ca ea spune ca este sănătoasă

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am o rugăminte: mama mea suferă de schizofrenie ... Miahela777 Miahela777 Bună ziua, am o rugăminte: Mama mea suferă de schizofrenie paranoica cronica. Are interdicție de la.tribunal la mama ei ca a bătut-o, a dus-o politia ... (vezi toată discuția)
Cum ajuti un bolnav de schizofrenie care se izoleaza si nu vrea sa fie ajutat? Vanessica89 Vanessica89 O matusa sufera de schizofrenie si refuza sa mai raspunda la usa si sa primeasca ajutor. Nu are venituri, fiica fiind singura care ii asigura traiul. Precizez ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o persoana f apropiată care de vreo 4-5 luni are ... ArielNow ArielNow Buna ziua, Am o persoana f apropiată care de vreo 4-5 luni are simptomele unei tulburări mintale și sunt destul de grave. Persoana in cauza nu este ... (vezi toată discuția)