avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Activitate allecsx

Activitate allecsx

Deci camere avem, firma de paza am avut, pana la urma au fost mituiti, daca poarta e inchisa sar gardul... avem vecini care nu au asfalt si singura varianta de a merge la servici cu papucii curati este pe asfaltul din complex:D ... Nu ii sperie nimic te mai si iau la bataie. Eu vroiam sa stiu daca exista vreo lege care spune ceva de zona rezidentiala si trafic extern pt ca daca este incep sa strang dovezi si apoi sa actionez.
Buna ziua,
Avem o zona rezidentiala, care este tranzitata de alte persoane care nu locuiesc aici. Avem gard,poarta, afise ca este zona rezidentiala, si ne confruntam cu persoana straine din exterior care tranziteaza zilnic prin zona rezidentiala, deoarece este o scurtatura. Zilnic gasim sistemul de acces control vandalizat, sau sabotat. Exista vreo lege care m ar putea ajuta ?
Cei din dreapta au cedeaza, iar pentru a intra pe sensul de intoarcere trebuie acordata prioritate de dreapta.
Ma contrazic cu cineva, care spune ca intr-o intersectie inclusiv schimbarea directiei de mers prin curba la stanga/dreapta, trebuie semnalizat. Acum citind prin lege, nu gasesc nicaieri definitia "schimbarii directiei de mers" . Se refera doar la schimbarea benzii de circulatie sau inclusiv curba stanga/dreapta intr o intersectie?Dupa mine consider ca daca ma apuc de semnalizat o curba induc in eroare ceilalti participanti la trafic... Scuzati insistenta dar chiar vreau sa castig sau sa pierd pariul pe buna dreptate !
Pai si daca circuli doar pe banda 2 trebuie semnalizare? asta intreb ...

Daca va uitati in poza cu harta, am trasat o linie rosie pe banda 2.. deci am ocolit rondul pe banda 2, si cand strada s-a indreptat tot pe banda 2 am ajuns, fara sa schimb banda. Trebuie semnalizare? eu am impresia ca e fix ca o curba la dreapta venind dintr-o curba la stanga...

Google Maps cu locatia : [ link extern ]
Dvs va referiti la sens giratoriu... dar acolo nu e sens giratoriu e doar ocolire.
Buna ziua,

Vestitul "rond" din Iasi ca sens giratoriul nu este, aduce multe intrebari si nelamuriri . Va rog cei experimentati sa ne ajutati daca pentru deplasarea inainte desenata cu rosu in poza cu harta este necesara semnalizare dreapta.

Atasez imaginile in link-urile urmatoare:
[ link extern ]
[ link extern ]

Multumesc!