Buna ziua,
Avem o zona rezidentiala, care este tranzitata de alte persoane care nu locuiesc aici. Avem gard,poarta, afise ca este zona rezidentiala, si ne confruntam cu persoana straine din exterior care tranziteaza zilnic prin zona rezidentiala, deoarece este o scurtatura. Zilnic gasim sistemul de acces control vandalizat, sau sabotat. Exista vreo lege care m ar putea ajuta ?
Sfatul meu este sa montati niste camere video, apelati la o firma autorizata pentru asta, si cateva afise prin care anuntati ca o sa trimiteti imaginile Politiei cu cei ce vandalizeaza acel sistem. Lumea este mai precauta in a face ceva ilegal cand vede o camera indreptata spre ei.
O alta varianta este sa angajati o firma de paza, cel putin o vreme, pana gasesc o alta varianta de a evita sa mai treaca pe acolo cand sunt intorsi din drum.
Nu ar strica si o plangere la Politie pentru distrugere...
Deci camere avem, firma de paza am avut, pana la urma au fost mituiti, daca poarta e inchisa sar gardul... avem vecini care nu au asfalt si singura varianta de a merge la servici cu papucii curati este pe asfaltul din complex:D ... Nu ii sperie nimic te mai si iau la bataie. Eu vroiam sa stiu daca exista vreo lege care spune ceva de zona rezidentiala si trafic extern pt ca daca este incep sa strang dovezi si apoi sa actionez.
Gard electrificat
lexutzu
Ziua buna, locuiesc intr-o zona unde vecinii sunt mai doritori de a te ajuta sa scapi de lucrurile din curte si chiar casa. As dori sa stiu ce implica un gard ... (vezi toată discuția)