avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Gard electrificat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Gard electrificat

Ziua buna, locuiesc intr-o zona unde vecinii sunt mai doritori de a te ajuta sa scapi de lucrurile din curte si chiar casa. As dori sa stiu ce implica un gard electrificat din punct de vedere legal, adica, daca trebuiesc niste aprobari sau doar niste stickere pe gard care sa-i avertizeze pe doritorii de experiente <tari>.

Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Duminică, 26 August 2012
lexutzu, utilizator
Cel mai recent răspuns: lexutzu , utilizator 22:10, 28 August 2012
Nu se dau aprobari pentru asa ceva ... este interzis :(

... incercati mai bine sa faceti un contract cu o firma de paza...

... sau... mai ieftin ar fi poate un caine de paza instruit bine :))
Introducerea de curent pe sistemul de imprejmuire proprietate constituie fapta ,care conditionat de consecinte poate conduce la aplicarea prevederilorsi pedepselor prevazute de legea penala
Car3men a scris:

Nu se dau aprobari pentru asa ceva ... este interzis :(

... incercati mai bine sa faceti un contract cu o firma de paza...

... sau... mai ieftin ar fi poate un caine de paza instruit bine :))

Ok, multumesc.

Am caini, firma de paza costa prea mult, am sunat si am intrebat ce si cum ... ideea cu gardul parea cea mai buna.

Multumesc inca odata pt. raspunsuri. O zi buna.
Mai bine ar fii solutia unei camere de supraveghere monitorizate in toate unghiurile unde doriti sa fie supraveghere. Pe baza acesta puteti vedea si inregistra cine va calca pragul in curte.
Nu intotdeauna inregistrarea autorului unei infractiuni conduce automat la recuperarea prejudiciului cauzat de acesta....

Alte discuții în legătură

Masina vandalizata IancMar IancMar Va salut, Ce se poate rezolva daca un individ, bine \\"mascat\\" mi-a taiat efectiv roata de la masina, in fata curtii. (vezi toată discuția)
Masuri legale împotriva stapanilor de caini buna ziua am un ... Ggaa Ggaa Masuri legale împotriva stapanilor de caini Buna ziua am un câine care mai sare gardul uneori(de 2 ori anul acesta) și nu mai poate trece înapoi asa ca ... (vezi toată discuția)
Instalare camera supraveghere pe stalpul din fata blocului? sebiedy sebiedy are voie un proprietar de apartament sa monteze camera de supraveghere video pe stalpul de iluminat din fata blocului? trebuie vreo aprobare? si de la cine? (vezi toată discuția)