avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Gard electrificat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Gard electrificat

Ziua buna, locuiesc intr-o zona unde vecinii sunt mai doritori de a te ajuta sa scapi de lucrurile din curte si chiar casa. As dori sa stiu ce implica un gard electrificat din punct de vedere legal, adica, daca trebuiesc niste aprobari sau doar niste stickere pe gard care sa-i avertizeze pe doritorii de experiente <tari>.

Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Duminică, 26 August 2012
lexutzu, utilizator
Cel mai recent răspuns: lexutzu , utilizator 22:10, 28 August 2012
Daca autorul, constient fiind de existenta camerei de supraveghere, poarta o gluga sau ceva similar, la ce mai este buna aceasta camera?
Raman la caini, ii dau la dresaj ... sa fie cat se poate de agresivi cu strainii, stickere pe gard "ATENTIE! CAINE RAU!" si ... intra cine vrea, scapa cine poate.

Multumesc de raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina vandalizata IancMar IancMar Va salut, Ce se poate rezolva daca un individ, bine \\"mascat\\" mi-a taiat efectiv roata de la masina, in fata curtii. (vezi toată discuția)
Masuri legale împotriva stapanilor de caini buna ziua am un ... Ggaa Ggaa Masuri legale împotriva stapanilor de caini Buna ziua am un câine care mai sare gardul uneori(de 2 ori anul acesta) și nu mai poate trece înapoi asa ca ... (vezi toată discuția)
Instalare camera supraveghere pe stalpul din fata blocului? sebiedy sebiedy are voie un proprietar de apartament sa monteze camera de supraveghere video pe stalpul de iluminat din fata blocului? trebuie vreo aprobare? si de la cine? (vezi toată discuția)