avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Activitate Florin Manolache

Activitate Florin Manolache

Multumesc frumos. =D> M-am lamurit.....nu pot scapa de aceasta numire invocand lipsa studiilor superioare ! #-o:D
Multumesc frumos pentru raspuns si pentru promptitudine! =D>
Buna ziua!
Am o intrebare scurta si la obiect: "Poti deveni administratorul unei societati comerciale fara a avea studii superioare?"
Multumesc pentru raspuns!
Răspuns la discuția Retinere de bani ilegala???
Multumesc frumos tutror pentru sfaturi! Sper sa se rezolve cat mai repede si mai simplu.
Răspuns la discuția Retinere de bani ilegala???
Multumesc pentru raspuns.....
Acum am aflat ca vor face un proces verbal de predare-primire, insa nu stiu din ce data(probabil ca va fi data din care am luat masina).
In cazul in care in acest PV de predare-primire este mentionat ca o predau cu defecte, pot refuza semnarea acestuia?
Ei au cum sa probeze aceste defecte? In cazul in care nu putem ajunge la un consens si ma trezesc ca in ziua de salariu am bani retinuti, pot face ceva sa mi-i recuperez?
Si inca o intrebare putin diferita: Cat timp pot sa-mi retina cartea de munca, sau mai bine zis dupa cat timp pot sa vin sa o iau de la angajator? Exista o perioada maxima? Exista vreun articol in codul muncii in care se specifica perioada maxima in care se poate retine o carte de munca?
Buna ziua,
In speranta ca cineva ma poate ajuta in rezolvarea unei situatii, va descriu mai jos natura problemei
Sunt angajat la o firma unde, printre alte beneficii am primit si autoturism de serviciu. In momentul primirii acestuia, nu am semnat nici un proces verbal de predare-primire(deci nu am putut sa-mi dau acordul sau dezacordul privind starea masinii). Masina prezenta cateva zgarieturi mici(probabil de la chei sau crengi), precum si o usoara urma de atingere a unei alte masini pe aripa(o urma in forma unei usoare adancituri, de marimea unei monede....deci destul de mica). In acest moment, dupa depunerea demisiei, sunt in ultima zi de preaviz si mi se spune ca mi se vor opri bani din salariu pentru reparatia acestor defecte ale masinii. Este legal acest lucru, avand in vedere ca eu nu am semnat nici un proces verbal (asa cum am semnat pentru laptop, telefon,etc)?
Multumesc anticipat pentru raspuns!