avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Administratorul unei societati comerciale fara a avea ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Administratorul unei societati comerciale fara a avea studii superioare?

Buna ziua!
Am o intrebare scurta si la obiect: "Poti deveni administratorul unei societati comerciale fara a avea studii superioare?"
Multumesc pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Florin Manolache , utilizator 14:28, 7 Septembrie 2009
Da! Legea nu conditioneaza functia de administrator de obligativitatea de a avea studii superioare!B-)
Multumesc frumos pentru raspuns si pentru promptitudine! =D>
Raspuns scurt si la obiect: DA, nivelul studiilor nu are nicio relevanta in dobandirea calitatii de administrator, poate doar prin prisma cunostintelor sau a experientei!
Multumesc frumos. =D> M-am lamurit.....nu pot scapa de aceasta numire invocand lipsa studiilor superioare ! #-o:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere scoala nationala de grefieri roxana91 roxana91 Buna, sunt noua pe aici, si am si eu o mare intrebare. Am terminat Stiinte Ecomonice si vreau sa stiu daca pot sa ma inscriu pentru la anul la SNG. In ... (vezi toată discuția)
Ce loc de munca poti avea daca ai doar scoala generala? ioana2122 ioana2122 Buna ziua, As dori sa stiu daca s-a impus nivelul de studii medii pentru aprox. toate locurile de munca???Este adevarat ca daca ai 8 cllase poti lucra doar ca ... (vezi toată discuția)
Grad in adm. publica Constiuli Constiuli Buna ziua! As vrea sa stiu ce inseamna: functie publica de executie, inspector cls I, grad profesional asistent, treapta de salarizare 1. Asta inseamna cumva ... (vezi toată discuția)