avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... grad in adm. publica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

grad in adm. publica

Buna ziua! As vrea sa stiu ce inseamna: functie publica de executie, inspector cls I, grad profesional asistent, treapta de salarizare 1. Asta inseamna cumva ca mi-au fost recunoscute studiile superioare, chiar daca au fost de 3 ani ? Sau nu??? Eu una nu stiu ce sa mai zic. Cand am intrebat mi s-a spus ca trebuie sa fac si master ca sa fie recunoscute ca studii superioare... si sa pot ocupa un post care prevede studii sup. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Constiuli , utilizator 09:40, 4 Septembrie 2009
~ Conținut șters la cerere ~
MULTUMESC PENTRU RASPUNS, DAR TOT NU SUNT LAMURITA, LA FEL CUM SUNT SI DUPA DISCUTIA CU COLEGII MEI .... O SA CAUT SI IN SITE-URILE RECOMANDATE DE DV. MULTUMESC PENTRU PROMPTITUDINE.
Sunteti incadrata cu studii superioare de lunga durata. Functiile publice se impart in 3 clase: clasa I - studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta; clasa II - studii superioare de scurta durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta; clasa III - studii medii, absolvite cu diploma de bacalaureat.
Este adevarat ca, in conformitate cu noile prevederi, studiile superioare de 3 ani sunt echivalate fostelor SSD-uri (clasa II de functii publice), iar pentru a fi incadrat in clasa I se cere si master, insa dvs. ati fost incadrata direct pe clasa I.
Multumesc mult !! Acum, da, sunt lamurita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in clasa, functie publica ContSters287034 ContSters287034 Buna seara, un referent principal 2, incadrat in cadrul UAT, in urma absolvirii cu titlu de licenta Fac. de Stiinte Juridice si Administrative in anul 2011, ... (vezi toată discuția)
Poate angajatorul prin actele normative interne sa considere ... VKaty VKaty Poate angajatorul prin actele normative interne sa considere ca facultatile de 3 ani (in cazul de fata, 180 credite, an absolvire 2022), fara master in ... (vezi toată discuția)
Studii superioare de scurta durata flori9 flori9 Ce inseamna studii superioare de scurta durata? Care este diferenta dintre acestea si cele de lunga durata? Care sunt criteriile dupa care putem incadra un ... (vezi toată discuția)