avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Activitate Anila Alina

Activitate Anila Alina

Am lucrat în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie și am făcut către managerul meu o cerere scrisă prin care i-am solicitat acordarea a 2 zile libere în decembrie în compensarea acestor 2 zile de sărbători legale lucrate. Managerul mi-a aprobat cererea.
Acum sunt surprinsă că pe fluturaș îmi apar acele zile solicitate libere drept zile de concediu de odihnă, deși nu am făcut cerere pentru acordare concediu de odihnă. Zilele de sărbători legale îmi apar plătite dublu, deși eu am făcut cerere pentru a primi zile libere în compensare. Vă rog să îmi spuneți care este calea legală prin care să îmi primesc înapoi cele 2 zile de concediu de odihnă și să nu se mai repete situația pentru următoarele sărbători legale. Sunt de acord ca la salariul următor să îmi fie reținute cele 2 zile plătite dublu.
Cum trebuie să procedez?
Vă mulțumesc.
Președintele Asociației de Proprietari și-a depus demisia din motive de sănătate. Adunarea Generală a votat-o pe soția președintelui demisionar ca nou președinte. Proprietarii sustin ca pe scara nu este nimeni altcineva cu pregatirea necesara pentru a indeplini aceasta calitate, desi din cate stiu e suficient sa ai studii medii pentru a indeplini aceasta functie. Este legal sa fie sotia presedintelui demisionar noul presedinte al asociatiei? Va multumesc pentru raspunsuri.