avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Activitate lyraexim@live.com

Activitate lyraexim@live.com

Buna ziua,
Am mostenit in urma cu 12 ani, un teren de 2262m2 dupa care platesc impozit la primarie. Dupa masuratorile moderne suprafata este mai mare si n-am reusit sa intabulez decat 2005m2(inclusiv 15% conform legii),de si tereul este acelasi din mosi-stramosi. Totusi mai ramane o suprafata mai mare pe care as vrea sa o dobandesc legal. Mentionez ca terenul este ingradit si exista constructii pe trei parti. As vrea sa-mi spuneti daca exista o cale juridica de urmat ca sa pot obtine toata suprafata??? Daca da, care ar fi calea de urmat?? Multumesc anticipat si va doresc o zi buna. Cu stima A.Medan
Duna ziua, poate ma puteti ajuta.
Am mostenit un teren intravilan in urma cu 12 ani in suprafata de 2262 m2 dupa care platesc impozit, dar suprafata este mai mare decat cea pe care am reusit sa o intabulez, de 2005m2 (inclusiv 15% dupa legile in vigoare). Mentionez ca terenul este ingradit si pe 3 parti sunt construite case de catre vecini. Exista o sansa, actiune, dupa care sa intabulez tot terenul mostenit??? Poate ca aceasta diferenta sa fie folosita ca drum de acces in cazul unei dezmembrari??? Multumesc, cu stima A. Medan