avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am mostenit un teren intravilan ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am mostenit un teren intravilan ...

Duna ziua, poate ma puteti ajuta.
Am mostenit un teren intravilan in urma cu 12 ani in suprafata de 2262 m2 dupa care platesc impozit, dar suprafata este mai mare decat cea pe care am reusit sa o intabulez, de 2005m2 (inclusiv 15% dupa legile in vigoare). Mentionez ca terenul este ingradit si pe 3 parti sunt construite case de catre vecini. Exista o sansa, actiune, dupa care sa intabulez tot terenul mostenit??? Poate ca aceasta diferenta sa fie folosita ca drum de acces in cazul unei dezmembrari??? Multumesc, cu stima A. Medan

Alte discuții în legătură

Situatie teren dobandit in anii 1980 prin incrisuri si cabana in zona montana intravilan adicxu adicxu Buna seara.Tatal meu a cumparat in anii 1980 un teren cu o cabana momarlaneasca construita pe suprafata aceea si atunci au facut hartie de mana .Suprafata ... (vezi toată discuția)
Surplus de teren - uzucarpiune? ALICE1984 ALICE1984 TEREN CU CASA MOSTENIT CU CERTIFICAT DE MOSTENITOR ARE TITLU DE PROPRIETATE PT SUPRAFATA DE 20 ARII, DAR CAND S-AU FACUT MASURATORILE PENTRU INTABULARE AU ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am mostenit in urma cu 12 ani, un teren de 2262m2 ... lyraexim@live.com lyraexim@live.com Buna ziua, Am mostenit in urma cu 12 ani, un teren de 2262m2 dupa care platesc impozit la primarie. Dupa masuratorile moderne suprafata este mai mare si n-am ... (vezi toată discuția)