avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SURPLUS DE TEREN - UZUCARPIUNE?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SURPLUS DE TEREN - UZUCARPIUNE?

TEREN CU CASA MOSTENIT CU CERTIFICAT DE MOSTENITOR ARE TITLU DE PROPRIETATE PT SUPRAFATA DE 20 ARII, DAR CAND S-AU FACUT MASURATORILE PENTRU INTABULARE AU CONSTATAT CA EXISTA O SUPRAFAT IN PLUS DE 12 ARII. S-A DECLARAT LA TAXE SI IMPOZITE SI PENTRU ACEAST SURPLUS EXISTA ROL FISCAL,NU EXISTA LITIGII CU VECINII,TERENUL ESTE INGRADIT SI SE FOLOSESTE DE FOARTE MULTI ANI, CUM POATE FI OBTINUT TITLU DE PROPRIETATE PT ACEA DIFERENTA?
Ultima modificare: Marți, 31 Ianuarie 2023
ALICE1984, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 13:43, 31 Ianuarie 2023
Uzucapinea pare cea mai la îndemână instituție de care vă puteți folosi. Verificați dacă îndepliniți condițiile pentru a o invoca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o situație destul de complicata cu un teren și ... Alex Scmn Alex Scmn Buna ziua, Am o situație destul de complicata cu un teren și as avea nevoie de niste lămuriri/îndrumări. Am un teren împărțit în 2 părți, 49 ari ... (vezi toată discuția)
Ce tip de uzucapiune poate functiona in acest caz Rora9 Rora9 in 1983 se face un contract de vanzare cumparare sub semnatura privata pt o suprafata de teren de 65 ari si o casa in extravilan intre A cumparator si B ... (vezi toată discuția)
A ''disparut'' o parte din pamantul mostenit mihai mihai2008 mihai mihai2008 buna ziua!! problema mea este urmatoarea: soacra mea are un teren de 27 arii mostenire de la sotul ei. pe titlul de proprietate este trecuta exact aceasta ... (vezi toată discuția)