avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Am mostenit in urma cu 12 ani, un teren de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Am mostenit in urma cu 12 ani, un teren de 2262m2 ...

Buna ziua,
Am mostenit in urma cu 12 ani, un teren de 2262m2 dupa care platesc impozit la primarie. Dupa masuratorile moderne suprafata este mai mare si n-am reusit sa intabulez decat 2005m2(inclusiv 15% conform legii),de si tereul este acelasi din mosi-stramosi. Totusi mai ramane o suprafata mai mare pe care as vrea sa o dobandesc legal. Mentionez ca terenul este ingradit si exista constructii pe trei parti. As vrea sa-mi spuneti daca exista o cale juridica de urmat ca sa pot obtine toata suprafata??? Daca da, care ar fi calea de urmat?? Multumesc anticipat si va doresc o zi buna. Cu stima A.Medan
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 19:05, 29 August 2023
Bună seara!
Mergeți cu actele la un avocat de la dvs.din zona și cereți o opinie juridică.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren mai mare decat in actul de proprietate paul1957 paul1957 Am mostenit de la parinti un teren. Mama il avea mostenire de la parintii ei. Actul de proprietate din 1970 este pentru 1000 de m2. Este si o schita ... (vezi toată discuția)
Am mostenit un teren intravilan ... lyraexim@live.com lyraexim@live.com Duna ziua, poate ma puteti ajuta. Am mostenit un teren intravilan in urma cu 12 ani in suprafata de 2262 m2 dupa care platesc impozit, dar suprafata este mai ... (vezi toată discuția)
Casa vecinului construita pe terenul meu mi19765 mi19765 recent am cumparat un teren extravilan, ( intabulat). Cand am chemat topometristul sa il masoare am aflat ca unul dintre vecini s-a bagat cu gardul si casa pe ... (vezi toată discuția)