Bună seara,
Am absolvit facultatea de matematică-Informatică cu durata de 3 ani și am obținut 180 de credite.
După absolvirea facultății am terminat și masterul cu durata de 2 ani la Universitatea Politehnica din București, Facultatea de Electronică și Telecomunicații, specializarea Tehnici software avansate pentru telecomunicații cu 120 de credite.
Aș dori să mă înscriu la masterul profesional susținut de Academia de politie.
În regulamentul de admitere se precizează ca am nevoie de minim 240 de credite pentru înscriere(specifica studii de lunga durata cu licență sau echivalent ).
Întrebarea mea ar fi dacă m-aș putea înscrie?
Mulțumesc anticipat!
Buna ziua !
Am vorbit cu o persoana care se ocupa de infiintare firma de tip PFA,II,SRL ca sa imi faca rezervarea pentru denumirea firmei la un SRL.
Mi-a trimis poza dupa Dovada privind disponibilitatea si rezervarea denumirii firmei.
Paragraful spune in felul urmator : "s-a procedat la verificarea disponibilitatii denumirii firmei "FIRMA SRL" solicitata de "NUME PERSOANA CARE INFIINTEAZA FIRMA" , in calitate de ASOCIAT.
Nu ar trebui sa fie trecut ca delegat ? Poti sa te treci ca asociat la dovada de rezervare denumire firma ?
Vorbim de o firma la care vreau sa fiu asociat unic.
Multumesc anticipat !