avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dovada rezervare denumire firma asociat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dovada rezervare denumire firma asociat

Buna ziua !
Am vorbit cu o persoana care se ocupa de infiintare firma de tip PFA,II,SRL ca sa imi faca rezervarea pentru denumirea firmei la un SRL.
Mi-a trimis poza dupa Dovada privind disponibilitatea si rezervarea denumirii firmei.
Paragraful spune in felul urmator : "s-a procedat la verificarea disponibilitatii denumirii firmei "FIRMA SRL" solicitata de "NUME PERSOANA CARE INFIINTEAZA FIRMA" , in calitate de ASOCIAT.
Nu ar trebui sa fie trecut ca delegat ? Poti sa te treci ca asociat la dovada de rezervare denumire firma ?
Vorbim de o firma la care vreau sa fiu asociat unic.
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: GabrielAlb , utilizator 17:00, 4 Septembrie 2023
Da este ok asa, deocamdata n are cine sa va delege ca nu exista societatea.
Multumesc frumos pentru raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare din srl-d in srl Loredanasava Loredanasava Buna ziua. Sunt administrator si asociat unic al unui SRL-D, cu activitatea suspendata din 2017. In luna iulie a acestui an, am inteles ca am obligația să ... (vezi toată discuția)
Nume la infiintarea firmei fefe48 fefe48 buna seara....pot sa infiintez un srl avand acelasi nume cu al unei firme radiate in 2010?...multumesc (vezi toată discuția)
Acte pentru infiintarea unei societati Am nevoie de citeva informatii intr-o problema de natura comerciala. Daca doresc sa infiintez o societate comerciala (al carei obiect de activitate sa fie ... (vezi toată discuția)