avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Echivalare studii de lunga durata pentru acumularea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Echivalare studii de lunga durata pentru acumularea celor 240 credite

Bună seara,
Am absolvit facultatea de matematică-Informatică cu durata de 3 ani și am obținut 180 de credite.
După absolvirea facultății am terminat și masterul cu durata de 2 ani la Universitatea Politehnica din București, Facultatea de Electronică și Telecomunicații, specializarea Tehnici software avansate pentru telecomunicații cu 120 de credite.
Aș dori să mă înscriu la masterul profesional susținut de Academia de politie.
În regulamentul de admitere se precizează ca am nevoie de minim 240 de credite pentru înscriere(specifica studii de lunga durata cu licență sau echivalent ).
Întrebarea mea ar fi dacă m-aș putea înscrie?
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Andrei20000 , utilizator 16:01, 19 Octombrie 2024
Durata totală cumulată a ciclului de studii universitare de licență și de masterat corespunde obținerii a 300 de credite de studii transferabile.
Sunt în aceiași situația, ai reușit să participi la concursul de admitere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dilema legata de master andreeagherasim andreeagherasim Bună, am o mică dilemă, deci: dacă termini o facultate cu durata de 3 ani (180 de credite), nu te poti înscrie la un masterat cu o durată de un an ... (vezi toată discuția)
Echivalare master ContSters241292 ContSters241292 În 1989 am absolvit facultatea de matematica-fizica, de 3 ani, cu diploma de stat. În perioada 2003-2006 am continuat studiile, deci am facut diferentele, ... (vezi toată discuția)
Cum sunt considerate studiile efectuate prin regimul bolognia s sau ssd? cinela cinela am terminat studiile universitare la facultatea Spiru - Haret din Bucuresti de 3 ani - ID si datorita modificarii Legii Invatamantului prin care se specifica ... (vezi toată discuția)