avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Activitate Ghio86

Activitate Ghio86

La întoarcerea din concediu mi-a fost trimis pe teams,cont intern de angajat formular de incetare contract conf art 55lit b completat cu datele mele de către superiorul direct fiindu_mi comunicaț ca e decizie de management

Cornel Vasile a scris:

Puteti proba ca, ati fost fortat sa va dati demisia ? ... Prin demisie se înţelege actul unilateral de voinţă a salariatului.
Cum v-a fost viciat consimtamantul dvs ?

Am avut cerere scrisa facuta pe 10.9 pt retragerea demisiei dar managerul departamentului refuza sa ia în considerare faptul ca nu mai doresc sa plec și i-a dat superiorului meu acordul.pt înregistrarea în sistemul intern de hr a demisiei din 4.9 în 20.9 ceea ce consider ca este ilegal

Madalina Mihaela I. Moceanu a scris:

In cazul acesta nu trebuia să vă dați demisia; trebuia să asteptati să vă dea firma afara, să vă concedieze și atunci atacați decizia de concediere.
Și acum puteți să retractați demisia, este actul dvs.unilateral, daca mai sunteți în termenul de preaviz și nu s-a emis încă decizia de încetare a cim prin demisie.

Eu doresc sa rămân în companie..am.fost forțat d3 conducere sa scriu demisia

Având în vedere acest aspect..se poate contesta pt anulare?
Procedura demisie....E legal ca o demisie semnata din 4.9 sa fie înregistrată pe 20.9??
Dacă demisia a fost trimisa către team-leader.coordonatorulechipei din care fac parte ,ma pot adresa pt anulare direct catre managerul de departament, care este superiorul TL?
Pai eu am trimis cererea si semnata cu data 4.9...pana acum nu am primit nimik privind înregistrarea.interna.
Pot contesta/anula cererea pana la momentul respectiv datorita faptulu8 ca nu a fost înregistrată?
Eu nu am primit nr de înregistrare .doar am trimis intern către team leader,urmând sa se aloce cererea către hr după 15.9
Cererea de demisie nu a fost înregistrată în revisal,doar trimisa către managerulcare cerut-o
Dacă am trimis demisia în scris către angajator fiind presat/forțat de superiorul direct sa.o scriu dar nu a fost încă înregistrată în sistemul hr al companiei sau revisal se mai poate anula documentul
fara acordul angajatorului ??