Dacă am trimis demisia în scris către angajator fiind presat/forțat de superiorul direct sa.o scriu dar nu a fost încă înregistrată în sistemul hr al companiei sau revisal se mai poate anula documentul
fara acordul angajatorului ??
Cererea de demisie nu se înregistreaza în revisal, ea se depune la angajator , i se da numar de inregistrare , iar conducerea ia la cunostinta de aceasta.
La data terminarii preavizului sau la data renuntarii totale sau partiale la preaviz , angajatorul va emite decizia de incetare a c.i.m. ... incetarea care se inregistreaza si REVISAL si se transmite la ITM.
Potrivit art.81 alin.2 C.mun., " angajatorul este obligat sa inregistreze demisia salariatului. Refuzul angajatorului de a inregistra demisia da dreptul salariatului de a face dovada acesteia prin orice mijloace de proba".
Refuzul angajatorului de a inregistra demisia da dreptul salariatului de a sesiza ITM-ul.
Reangajare
d_ni3l
Am o mica problema, acum 3 zile mi-am dat demisia din compania unde lucram, ultima zi lucrata era ziua de 9-vinerea, iar demisia era datata cu 10-sambata. ... (vezi toată discuția)