avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Activitate Klinkr

Activitate Klinkr

Art. 72 alin 5 CPP . Unde ai citit dumneata alt articol 72 alin 5 care să orevadâ altceva ? Ferească Dumnezeu de asa avocat .

Avocat Lăzăruţiu Lucian a scris:

Buna seara

În afară că au încălcat și kegea și voința petentului

Nu s-a incalcat nicio lege, iar vointa petentului nu conteaza. Daca fiecare petent ar stabili unde vrea sa se judece, s-ar crea haos in sistemul judiciar.

Codul de procedura civila:
Art. 142: Instanţa competentă
(1)Cererea de strămutare întemeiată pe motiv de bănuială legitimă este de competenţa curţii de apel, dacă instanţa de la care se cere strămutarea este o judecătorie sau un tribunal din circumscripţia acesteia.

Art 72 alin 5 CPP .....CPP .....CPP .....CPP COD DE PROCEDURĂ PENALĂ .......COD DE PROCEDURĂ PENALĂ ....
Procurorul aflat în sală a spus că art. 72 alin 5 cpp prevede că cererea de stramutare sa fie înaintă spre soluționare către ICCJ . Și judecătoarea a spus că va trimite cererea către ICCJ . Am înregistrarea audio . După ce sa stabit încadrarea legală a cererii și sa dat dispoziție judecătorească , cum justifică asta ?
Bună seara . Am făcut cerere de strămutare adresată ICCJ conform Art. 72 alin.5 dar Judecătoria Gurahonț a trimis cererea către Curtea de apel Timișoara . În afară că au încălcat și kegea și voința petentului, dosarul nu a ajuns nici la Curtea de apel Timișoara nici la ICCJ , am verificat constant pe info dosar . Judecătoarea și procutoarea aoăra o camarila mafiotă și îmi fac tot felul de nedreptăți . Ce pot sa fac pentru a afla unde este dosarul ?
Am de gînd sa fac plîngere penală pentru înșelăciune . La baroul Arad nu rezolv nimic . Corb la corb nu scoate ochii .
Caut avocat în domeniul persecuției religioase. Am apelat la o organizație pentru drepturile omului dar domnul care este în zonă a spus câ nu se bagă pentru câ îi este frică. Am scris la asociația lor de la Timișoara dar nu am primit nici un răspuns . Am aflat că este ordin să nu mi se facă dreptate cu orice preț . Este ordin de la PNL gurahonț sa nu mi se facă dreptate. Sînt efectiv disperat. Procuroarea șef de la gurahonț a spus că ea face ce vrea și dacă nu îmi convine nu am decît să fac contestații. Judecătoarea a dat o sentință pe fond cu încălcarea legii 489/2006 a HG 53/2008 prin care se lehiferează statutele cultelor religioase ,și a procedurii de administrare a probelor , cu ajutorul martorului mincinos. Care a fost doar un martor ceea ce este ilegal, legea prevede ca să fie minim doi martori. Cu o sentință motivată pe probe la care reclamantul a renunțat . Etc etc . Cu încălcarea legii 489/2006 art 10 alin 8 . Etc .
Bună seara . Am făcut un contract de reprezentare cu un avocat care s i distrat sâ îi plătesc înainte. Am chitanța și contractul. A cerut aminarea judecății iar acum nu mai răspunde nici la telefon nici la mesaje . Cu greu a răspuns di a dpys xă este în concediu medical tot anul 2025 și că să îmi caut alt avocat . Asta după ce mia spus că dacă nu cîstig în apel,,mergem'' la CEDO. . Ce pot sa fac împotriva acestui avocat țepar ? Este evident că a în mod premeditat a făcut asa fel ca să pierd .
Bună seara . Mâ poate cineva învăța cum se face recuzarea vompletului de judecată ? În Lege scrie câ trebuie sâ formulez cerere scrisă sau verbală . DAR , cum sâ cer completului care în mod clar vrea sa mă scoatâ vinovat să se recuze ? Mi se pare mai logic sâ declar câ recuz completul . Altfel risc , ca tot completul respectiv sa nu vrea sa renunțe la caz . Cum trebuie procedat ? Dacă este cerere atunci nu către completul respectiv se adresează . Dar fiind o judecătorie mică , cu un singur judecător este clar câ Judecătorul este și președinte de tribunal . Ce sâ fac ?
Bună ziua . Am o situație încurcată . Niște persoane mi-au otrăvit albinele intrând prin efracție pe proprietatea mea . Am făcut sesizare la poliția Gurahonț dar de acolo a fost trimisa la Arad la oficiu pentru protecția animalelor unde am fost audiat dar de atunci nu să mai întîmplat nimic . Cei de la Arad au întrebat facă sa făcut anchetă în ce privește întrarea prin efracție de pol Gurahonț . Nu sa făcut nici o anchetă . Mai mult de atît , cei de la pol Arad nu mi-au permis sâ menționez în declarația dată acolo tot ce știu. Au spus că trebuie să menționez pe cine bănuiesc și de restul se va ocupa un procuror . Am sunat de munte ori si am întrebat ce se întâmplă cu plângerea pe care eu am făcut-o , dar am fost redirecționat de la un nr de tel la altul ca în final să mi se dea un nr de dosar penal și mi sa spus să merg la procuraturâ să vorbesc cu procurorul de caz . Am fost și la procuratura tribunalului Arad și la procuratura judecătoriei Arad și au spus că dosarul este la Gurahonț . Am mers la procuratura la Gurahonț și doamna procuror șef a spus câ dosarul nu are cum să fie la Gurahonț pentru câ de dosar se ocupâ cei de la Arad . În plus doamna procuror șef mia spus câ nici procurorul de caz nu va vorbi cu mine , câ nu mi se permite accesul la dosar si ca se va da o decizie doarvpe baza a ce au deja și ca nu contează peobele si informațiile pe care eu le dețin . A mai spus că dacâ nu sînt de acord cu decizia procurorului pot sa fac contestație . De peste cinci luni sînt trimis de la o instituție la alta și nimeni nu găsește dosarul . Ce să fac ?