avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Caut avocat în domeniul persecuției religioase. Am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Caut avocat în domeniul persecuției religioase. Am apelat la ...

Caut avocat în domeniul persecuției religioase. Am apelat la o organizație pentru drepturile omului dar domnul care este în zonă a spus câ nu se bagă pentru câ îi este frică. Am scris la asociația lor de la Timișoara dar nu am primit nici un răspuns . Am aflat că este ordin să nu mi se facă dreptate cu orice preț . Este ordin de la PNL gurahonț sa nu mi se facă dreptate. Sînt efectiv disperat. Procuroarea șef de la gurahonț a spus că ea face ce vrea și dacă nu îmi convine nu am decît să fac contestații. Judecătoarea a dat o sentință pe fond cu încălcarea legii 489/2006 a HG 53/2008 prin care se lehiferează statutele cultelor religioase ,și a procedurii de administrare a probelor , cu ajutorul martorului mincinos. Care a fost doar un martor ceea ce este ilegal, legea prevede ca să fie minim doi martori. Cu o sentință motivată pe probe la care reclamantul a renunțat . Etc etc . Cu încălcarea legii 489/2006 art 10 alin 8 . Etc .
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:51, 3 Ianuarie 2025
Pe Forum nu se pot face recomandari, puteti alege unul din lista de mai jos si contacta
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...

sau

de aici
[ link extern ]
Nu exista un avocat specializat strict pe ce vreti dv, ci pe drept civil, penal, administrativ etc.
Poate ati primi mesaje pe privat dacă ziceti în mare ce sa întâmplat.
Dati ceva detalii. Ati fost cercetat penal? Nu ati avut avocat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarbatori legale calinbbalan calinbbalan Buna Ziua ! Intrebarea mea se refera la zilele libere platite pt. acest an 2012 mai ales de sarbatorile religioase. De Paste de apartenenta a religiei ... (vezi toată discuția)
Cât durează redactarea motivării unei hotărâri judecătoreşti, fără a avea acces la dosar ? zxc1 zxc1 Aş dori să ştiu cât durează ca un judecător să motiveze o Hotărâre judecătorească ? Aştept de pe 29.10.2015, dar această motivare nu a fost ... (vezi toată discuția)
Serviciu funerar sexu sexu inmormintarile in cimitir confesional sunt considerate activitati economice ? (vezi toată discuția)