Aşa cum bănuiam, citisem şi eu că dacă am găsit mărturii mincinoase, pot exercita calea extraordinară de Revizuire.
Dar cum se procedează, concret, să facem cererea de Revizuire ?
Aşteptăm Motivarea Judecătorului pt. decizia definitivă, şi în 10 zile s-o trimitem ? Sau putem s-o facem şi acum, dacă situaţia nu mai suportă amânare, mai ales că, din ce am auzit, poate dura şi 3 luni răspunsul cu Motivarea ?
Dar dacă nu găseam acele Mărturii Mincinoase, ce căi de atac extraordinare aveam de aplicat în cazul nostru ?
Mai e acea problemă serioasă - nu am mai găsit dosarul la Registratură, ni se spune din 29.09.2015 că e la Judecător, astfel noi nu putem face copii Xerox pentru a demonstra mărturiile mincinoase. Dacă e sigur de decizia de clasare definitivă, de ce nu scrie Motivarea în maxim o săptămână ? Sau poate a văzut că acolo sunt probe şi articole de legi zdrobitoare în favoarea noastră ? Repet, şi nu glumesc: pentru dosarul ăsta s-a muncit din 2012, adunând probe cu Înscrisuri (probele audio încă nu s-au folosit) în care chiar şi Autorităţile statului acuzau dur pe Preşedinţii şi Administratorii de Asociaţii de abuzuri şi ilegalităţi contra proprietarilor. ARTICOLUL DE ZIAR FĂCUT ŞI CU SPRIJINUL NOSTRU, AL PĂGUBIŢILOR, ESTE AICI:
[ link extern ]
Am spus, chiar şi Prim-Procuroarea Parchetului a deschis, din oficiu, un dosar penal pentru unul dintre cei doi folosiţi ca Martori pentru a clasa dosarul, poliţistul şi procurorul de caz făcându-se că uită că sunt în lucru minim două dosare penale în care martorii chemaţi aveau "rangul" de suspecţi, dar urmează în scurt timp să fie făptuitori.
AŢI MAI AUZIT CA ÎN JUSTIŢIE UN PÂRÂT SĂ CHEME ÎN AJUTOR PENTRU A I SE CLASA PROPRIUL DOSAR PENAL, DOI MARTORI PE CARE CHIAR PÂRÂTUL I-A DAT ÎN JUDECATĂ (PLÂNGERE PENALĂ) ÎN 2014.
Un suspect care are dosar penal avansat poate fi chemat ca Martor să dea declaraţii sub jurământ, nu cumva e undeva în vreo lege această interdicţie ? Mai grav e că aceşti doi martori, după ce am citit declaraţiile date sub jurământ, am găsit minciuni incredibile, probate nu numai cu dovezi audio, dar doar Legea 325/2006 îi contrazice pentru a dovedi minciunile incredibile folosite pentru apărarea celei care ... le-a făcut plângere penală !
Am putea face o plângere în acest sens, mai ales împotriva poliţistului-anchetator, care, timp de peste un an a făcut o anchetă (mai bine zis n-a prea făcut) favorizând pârâta, mai ales prin faptul că, cu toate că ştia că pârâta le-a făcut celor doi pseudo-martori plângere penală, acesta a chemat şi primit ca martori, culmea, exact pe cei doi suspecţi, crezând minciunile lor care puteau fi verificate numai dacă studia Legea 325/2006 şi Legea 230/2007, ambele încălcate grosolan, şi de foarte multe ori, înşelând şi minţind aproape 1.000 de suflete.
Poate Comandantul Poliţiei va re-deschide dosarul deja clasat, şi va completa cu noile dovezi de Mărturie Mincinoasă, aflate abia când am studiat dosarul la Judecătorie.
Asemenea martori pur şi simplu nu pot avea credibilitate într-un proces, mai ales că în declaraţii se lăudau că au făcut totul, împreună cu pârâta, să ne rezolve problema noastră care s-a soldat cu ... trimiterea noastră în judecată, cu toate că noi eram păgubiţii !
Detalii despre caz, aveţi aici: [ link extern ] /