avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1999 soluții astăzi
Forum Activitate brachma

Activitate brachma

sunt operator economic, am fost admis la licitatia deschisa cu etapa finala de licitatie electronica. suntem singurul ofertant si nu vrem sa mai licitam (vrem sa pastram oferta initiala, care a fost definita si de AC in cadrul LE). intrebarea mea este: daca nu vreau sa mai modific aceasta oferta, mai are sens sa ma inscriu la aceasta licitatie electronica? eu apar deja inscrisa de AC in cadrul LE. va rog mult, astept un raspuns .....multumesc anticipat!!!
Răspuns la discuția in caz de divort...
va multumesc tuturor pentru raspunsuri
Răspuns la discuția in caz de divort...
mai am o sora (casatorita si ea) si parintii au decis sa ne faca actele pe numele nostru. in situatia in care optam pentru un contract de vinzare cu clauza de intretinere, acesta va putea fi atacat de vreun frate vitreg, dupa decesul parintilor? va multumesc!
Răspuns la discuția in caz de divort...
va multumesc mult!;)
va rog, am o nelamurire! parintii mei vor sa mi faca acte de vinzare cumparare cu clauza de intretinere, pt casa si teren. in cazul in care eu divortez, aceste bunuri se impart la divort? sunt considerate bunuri obtinute in timpul casatoriei, indiferent de unde sunt? parintii pot modifica acest act fara stiinta mea, dupa ce l vor face? va multumesc!
Răspuns la discuția eventual divort
multumesc! normal ca unul din soti a contribuit mai mult, in sensul ca are salariul mai mare ca al meu.....bunurile se vind si apoi se impart banii sau cum se procedeaza.....va rog
Discuție eventual divort
spuneti mi va rog caum se impart bunurile in cazul unui divort dupa 9 ani de casatorie, din care nu au rezultat copii. este vorba de un apartament si o masina, ambele cumparate cu credite (pt o perd lunga de timp....), garantind cu salariile noastre. au fost platite avansuri si o parte din bani.....restul urmind a fi achitat pe o perioada mai lunga de timp....cum se impart bunurile? inca n a bagat nici unul din noi divortul......