avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Activitate alideea

Activitate alideea

au oferit adeverinta cum ca in data de 20 decembrie nu exista datorii , insa cheltuielile erau inca pt luna noiembrie. Cei de la asociatie au afisat abea in 25 ianuarie cheltuielile lunii decembrie.
nu este normal si legal sa platesc cheltuielile aferente lunii de cand sunt proprietar? cum sa platesc pe decembrie si si pe toata luna ianuarie cand eu una nu eram proprietar ?
acum ma obliga sa platesc luna decembrie si luna ianuarie, iar eu am devenit proprietar in 21 ianuarie
Vă mulțumesc frumos pentru ajutor. Să aveți o zi frumoasă. Vă sunt foarte recunoscătoare.
Eu am devenit proprietară în data de 21 ianuarie când a și adus acea adeverință de la administrator la notar cum ca nu mai sunt datorii. Apoi a pus clauza în contract ca îmi vor preda efectiv apartamentul în data de 21 februarie și ca cheltuielile pe care le-au făcut le vor achita.
Acum la asociație s-a afișat o sumă nu tocmai digerabilă ( 700 de lei) . Administratorul mă obligă pe mine să plătesc și se comportă foarte urat . Ce mă sfătuiți să fac?
Practic această sumă este consumul din luna ianuarie care automat trebuie plătită de ele pentru ca eu nu am devenit prioritar abea în 21 ianuarie?
Și pentru a da vânzătorul în judecată, bănuiesc ca datorită acelei clauze nu mai trebuie să am avocat sau ceva de acest gen
Bună ziua am și eu următoarea problemă.
Am cumpărat un apartament în luna ianuarie. Vânzătorul a pus clauza în contract ca mai dorește să locuiască o lună și ca îmi va preda apartamentul în februarie , iar tot în clauză scrie ca își va plății cheltuielile la utilități până la predarea apartamentului.
La asociația blocului apare ca sunt de plătit cheltuielii pe luna ianuarie și februarie, făcute de vânzător. Am anunțat administratorul ca eu am acea clauză și ca nu doresc să plătesc ce au cheltuit alții însă aceștia mă obligă pe mine. Cum să procedez?
Bună ziua!
În urmă cu 2 luni am cumpărat prin credit ipotecar o casă de la un domn care a construit în regim propriu!
În scurt timp după ce am semnat contractul și am devenit proprietar ,au început să apară probleme!
Scurt la instalația electrică , inundație în casă datorită robineților de apă ,iar cea mai gravă situație , infiltrație prin pereți din cauza țevilor de apă care sunt puse pe sub șapă! Pentru remedierea acestor lucruri sunt nevoită să decopertez rigipsul de pe pereți și să sparg gresia, costurile pe care le suport eu! Casa a fost luată ,,la cheie,, .
Întrebarea mea este următoarea: pot din punct de vedere legal să îl dau în judecată pe acest vânzător care și- a bătut efectiv joc de mine și care mi- a vandtut o ,,țeapă la cheie,,?
Bună ziua! Am o întrebare:
Prietenul meu a achiziționat prin credit ipotecar un imobil pe numele lui!
Ca să pot devenii proprietară a 50% din imobil cum se poate proceda?
Proprietar apartament