avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am o întrebare: Prietenul meu a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am o întrebare: Prietenul meu a achiziționat prin ...

Bună ziua! Am o întrebare:
Prietenul meu a achiziționat prin credit ipotecar un imobil pe numele lui!
Ca să pot devenii proprietară a 50% din imobil cum se poate proceda?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 12:58, 26 Septembrie 2023
Buna ziua, vanzare/donatie si/sau modificarea contractului de credit in functie de datele concrete ale stadiului derularii creditului.
Prietenul este de acord să modifice creditul cu acordul băncii, și să deveniți co-împrumutată la credit`?
Mergeți cu titularul de credit și negociați cu banca o soluție.
Ultima modificare: Marți, 26 Septembrie 2023
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garant ipotecar eu1984 eu1984 Buna ziua , Ce obligatia are un garant ipotecar , fost sot , la un credit ipotecar , care nu se mai plateste ? Adica sunt 2 propietari a unui imobil ... (vezi toată discuția)
Schimbare titular credit prima casa/preluare credit anna_100 anna_100 Buna ziua, Am cumparat prin programul Prima Casa un aparatament, in regim de co-proprietate, cu iubitul meu din acel moment. Mai exact, eu sunt co-platitor al ... (vezi toată discuția)
Trecere a unei a 2-a persoane pe contractul de vanzare-cumparare (prima casa), alta decat titularul creditului panamaria panamaria Se poate trece ca si proprietar (sau co-proprietar) la apartament si o a doua persoana, alta decat titularul creditului? Doresc ca apartamentul cumparat prin ... (vezi toată discuția)