avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Activitate Anna1010

Activitate Anna1010

Bună ziua! Și eu am fost în aceeași perioada studenta acolo. Da ...poate continua studiile ... poate fii înmatriculată chiar și în anul 3 cu diferențe. Va pot da mai multe informații. Am si eu aceeași problema nu știu si nu găsesc arhivele facultatii. Ați reușit între timp sa găsiți vre o informație în acest sens?

DianaMonica96 a scris:

Bună ziua,
Mama mea a fost studentă integralistă la Academia Română de Management înainte ca aceasta să se desființeze (anii 90), însă nu a apucat să dea și examenul de licență. Căutând informații pe internet, am aflat că la momentul desființării încă se putea susține examenul de finalizare a studiilor la orice altă universitate acreditată, cu acordul acesteia.
Întrebările mele ar fi:
- oare mai există pe undeva o arhivă cu studenții de la acea vreme ca să poată obține foaia matricolă/dovada studiilor?
- dacă ar reuși să obțină dovada studiilor, ar mai putea susține examenul la o facultate acreditată și în prezent?
Mulțumesc anticipat!

Bună seara! Am absolvit în 1995 Academia Romana de Management din București, ma poare ajuta cineva sa aflu unde sunt arhivele acestei facultati ... îmi trebuie un duplicat foaie matricola?. Mulțumesc