avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Universitate desființată - susținere licență
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Universitate desființată - susținere licență

Bună ziua,
Mama mea a fost studentă integralistă la Academia Română de Management înainte ca aceasta să se desființeze (anii 90), însă nu a apucat să dea și examenul de licență. Căutând informații pe internet, am aflat că la momentul desființării încă se putea susține examenul de finalizare a studiilor la orice altă universitate acreditată, cu acordul acesteia.
Întrebările mele ar fi:
- oare mai există pe undeva o arhivă cu studenții de la acea vreme ca să poată obține foaia matricolă/dovada studiilor?
- dacă ar reuși să obțină dovada studiilor, ar mai putea susține examenul la o facultate acreditată și în prezent?
Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Februarie 2023
DianaMonica96, utilizator
Cel mai recent răspuns: Anna1010 , utilizator 20:08, 28 Septembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fie intrebati la Ministerul Educatiei , fie la Arhivele Nationale despre aceasta arhiva.
Bună ziua! Și eu am fost în aceeași perioada studenta acolo. Da ...poate continua studiile ... poate fii înmatriculată chiar și în anul 3 cu diferențe. Va pot da mai multe informații. Am si eu aceeași problema nu știu si nu găsesc arhivele facultatii. Ați reușit între timp sa găsiți vre o informație în acest sens?

DianaMonica96 a scris:

Bună ziua,
Mama mea a fost studentă integralistă la Academia Română de Management înainte ca aceasta să se desființeze (anii 90), însă nu a apucat să dea și examenul de licență. Căutând informații pe internet, am aflat că la momentul desființării încă se putea susține examenul de finalizare a studiilor la orice altă universitate acreditată, cu acordul acesteia.
Întrebările mele ar fi:
- oare mai există pe undeva o arhivă cu studenții de la acea vreme ca să poată obține foaia matricolă/dovada studiilor?
- dacă ar reuși să obțină dovada studiilor, ar mai putea susține examenul la o facultate acreditată și în prezent?
Mulțumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma de licență falsă cristinaflorentina cristinaflorentina Soțul meu a susținut în 2005 lucrarea de licență la Universitatea de Petrol și gaze Ploiesti, după ce a promovat nu a mers să-și ridice diploma, apoi ... (vezi toată discuția)
Relicentiere spiru haret natty1954natty1954 natty1954natty1954 buna ziua , as dori o parere despre mult mediatizata cerere si sustinerea relicentieri , eu am sustinut licenta in anul 2009 in data de 06 iulie (inainte de ... (vezi toată discuția)
Diploma licenta alina_alina_alina alina_alina_alina Buna ziua, In anul 2004 am terminat cursurile unei facultati din cadrul ASE Bucuresti fara sa sustin examenul de licenta la aceasta facultate. In anul ... (vezi toată discuția)